Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Акт Чигиринський район 2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
27.08.2019
Размер:
192.51 Кб
Скачать

Стан готовності служби оповіщення та зв’язку.

Служба оповіщення і зв’язку створена на базі Цеху телекомунікаційних послуг № 18 Черкаської філії ПАТ “Укртелеком”, завдання службі визначено.

До складу служби також входить Центр обслуговування споживачів № 1 Черкаської дирекції УДППЗ “Укрпошта”.

Служба оповіщення і зв’язку підтримує в готовності до дій за призначенням органи управління, спеціалізовані формування, відповідні матеріальні ресурси (створені на 75%), резервні та аварійні джерела автономного енергоживлення на випадок загрози або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру. Запас пально-мастильних матеріалів створено на 1 добу безперервної роботи. В наявності 2 стаціонарні і 4 пересувні енергобази.

Управління силами служби оповіщення і зв’язку забезпечується в будь-який час по діючій системі зв’язку з пункту управління служби.

За підсумками перевірки служба оповіщення і зв’язку Чигиринського району (начальник служби – Романенко Сергій Миколайович) оцінюється як “обмежено готова до виконання завдань за призначенням”.

Чигиринська районна рада.

Документи, що регламентують діяльність районної ради з питань захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в цілому розроблені.

Рішеннями районної ради прийнято програми з питань попередження надзвичайних ситуацій, а саме:

“Організації рятування людей на водних об’єктах Чигиринського району на 2009-2013 роки” (рішення районної ради від 23 квітня 2009 року №24-4/V). В 2011 році програма профінансована на 100% у сумі 12 тис.грн.;

“Забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки” (рішення районної ради від 9 лютого 2011 року №5-12/VІ). В минулому році з районного бюджету на виконання заходів, передбачених програмою виділено 10 тис.грн., а в 2012 році планується виділення 18 тис.грн.;

“Створення, накопичення та утримання матеріального-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на період 2010-2013 роки” (рішення Чигиринської районної ради від 04.06.2010 року №34-3/V). З моменту дії програми, фінансування не проводилось;

“Програма утилізації непридатних, заборонених до використання та невідомих пестицидів” (рішення Чигиринської районної ради від 05.05.2011 року). З районного бюджету фінансування не проводилось.

“Програма запобігання і реагування на надзвичайні події та ситуації техногенного та природного характеру в Чигиринському районі на 2012-2017 роки” (рішення Чигиринської районної ради від 23.02.2012 року).

Чигиринська районна рада (голова районної ради – Совгира Ганна Михайлівна) оцінена, як “обмежено готова до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій”.

Чигиринська міська рада

Основні документи з питань захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру розроблено.

Рішенням міської ради від 17.02.2011 року №3-89/1 створено міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, затверджено положення про неї та визначено функціональні обов’язки членів комісії.

Розроблено та затверджено план роботи комісії на 2012 рік та план основних заходів цивільного захисту населення і території міста Чигирина на 2012 рік.

На момент минулорічної перевірки, кошти в резервний фонд міста не були передбачені, в поточному році резервний фонд місцевого бюджету становить 10 тис.грн.

Чигиринська міська рада (міський голова – Тимченко Сергій Олексійович) оцінена, як “обмежено готова” до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.