Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
OlyaKursova_KIB.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
244.22 Кб
Скачать

Етап 11. Захист курсової роботи

Зміст даного етапу приведений в п. 4.1 цих методичних рекомендацій.

3. Вимоги до написання і оформлення курсових робіт

3.1. Загальні вимоги

Тема курсової роботи в короткій формі (зазвичай не більше 20 слів, рекомендується до 10…15 слів) виражає зміст роботи. З теми повинно бути цілком ясно, що досліджується в курсовій роботі і які відмінні особливості дослідження, що проводиться.

Мета курсової роботи формулюється у вступі. Вона конкретизує тему, указуючи, який дослідницький результат очікується досягти, виконавши курсову роботу. У даних методичних рекомендаціях під метою курсової роботи розуміється тільки бажаний дослідницький результат. У такому ж сенсі слід використовувати цей термін в курсовій роботі.

Мету курсової роботи не слід змішувати з цілями виконання курсової роботи, які можуть бути наступними: «навчитися застосовувати такі-то методи», «вивчити такі-то теоретичні положення», «отримати відмінну оцінку». Вони характеризують не дослідницький, а учбовий або атестаційний результат. Саме ці цілі визначають використання курсової роботи в учбовому процесі підготовки бакалаврів.

Об'єкт курсової роботи, як правило, обмежує виконуване дослідження в просторі. Наприклад, як об'єкт можуть виступати підприємство (підрозділ, об'єднання) або їх сукупність, організація, ринок, об'єкт інфраструктури (зокрема інформаційною), фінанси регіону, країни або групи країн.

Предмет курсової роботи — сукупність процесів, явищ, відносин, закономірностей, зв'язків, властивих досліджуваному об'єкту і що представляють інтерес з погляду мети дослідження. Наприклад, предметом курсової роботи можуть бути структура системи або її специфічний різновид (виробнича структура, організаційна структура, структура управління, структура інформаційних ресурсів та ін.), процеси обробки інформації, інвестиційні процеси, відносини в трудовому колективі, процеси підготовки і ухвалення рішень, методика алгоритмізації і програмування певних обчислювальних завдань і тому подібне.

3.2. Оформлення курсової роботи

Оформлення курсової роботи повинно відповідати [4].

3.3. Зміст електронного носія, що додається до курсової роботи

На електронний носій, що додається до курсової роботи, записуються:

- текст курсової роботи, строго ідентичний зареєстрованому на кафедрі екземпляру рукопису, для забезпечення можливостей контекстного пошуку при перевірці курсової роботи і перевірки його на оригінальність з використанням відповідних програмних засобів;

- виконуваний код розробленого програмного продукту;

- початковий код розробленого програмного продукту;

- початкові дані для контрольного прикладу і результати його виконання;

- інші необхідні матеріали для тестування програмного продукту;

- програмні компоненти сторонніх розробників, що допускають їх використовування.

Студент зобов'язаний забезпечити працездатність програмного продукту на апаратно-програмній конфігурації ПЕВМ, встановлених в учбових класах університету, в яких проходять заняття з учбової дисципліни «Економічна кібернетика».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]