Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
літня практика..docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
4.56 Mб
Скачать

День знайомства

Так, як дітей зранку ще не було в таборі, ми цей день розпочали з підготовки до вечірньої програми. Коли ми продумали весь сценарій заходу та провели репетицію прибули діти. Вони відразу пройшли медичний огляд та пішли на обід. Коли розділили дітей по загонах, то ми відправились до будиночку. Дуже швидко вони ознайомилися в таборі. В перший день зміни ми відразу подружилися. Діти з задоволенням грали в ігри на знайомство. Після знайомства всі діти зібралися на танцювальному майданчику та розпочалася вечірня програма. На мою думку, захід пройшов вдало. Всі номери самодіяльності дітям дуже сподобалися. Після вечірньої програми ми організовано відправилися до будиночка. Коли старший вихователь оглянула будиночки, ми заснули.

День чистоти

Цей день ми розпочали з благоустрою території та будиночків. Після проведеної бесіди про охайність діти активно почали прикрашати будиночки різними малюнками, саморобками та квітами. Після того як всі загони прикрасили свої будиночки пройшов конкурс на кращий естетично-оформлений будиночок. Згодом ми з дітьми вибрали назву команди та вивчили девіз. З захопленням вивчили декілька масовок, провели вікторину і пішли на дискотеку.

5. 06.

День ідей

Цей день ми розпочали з бесіди «Щоденник». Я розповів дітям як правильно та раціонально використовувати свій час та те що дуже важливо виконувати всі режимні моменти дня. Обсудили з дітьми як краще проводити дозвілля. Після цього всі діти активно розпочали виготовляти емблеми кожному учаснику загону та газету від загону. Коли ми вивчили декілька табірних пісень, повторили девіз, ми пішли на танцювальний майданчик. Там проходив конкурс назв загонів та девізів. Також пройшов конкурс на кращу газету від кожного загону. Після цього пройшов конкурс «Алло, ми шукаємо таланти». Всі діти активно брали участь у конкурсах. Деякі діти співали, інші танцювали, а деякі просто показували гумористичні сценки. Активну участь у конкурсі приймали не тільки діти, а й вихователі. На мою думку, все, планували ми вдало провели. Цей день всім дуже сподобався.

6.06

День здоров’я

Зранку я провів з дітьми тренінг «За здоровий спосіб життя». Протягом всього дня почали проводитися спартакіади з футболу, тенісу. Також я провів гурток «шахів» на якому були присутні всі діти. Нажаль нам не вдалося провести «Старти надій» через погану погоду, але до вечора дощ закінчився і ми провели вечірню програму присвячену здоров’ю, яка пройшла під гаслом «Хто здоровий той сміється,тому все завжди вдається». Як завжди, день ми завершили дискотекою.

7.06

День дружби

День розпочався в цікавій формі. Діти з самого ранку виготовляли листівки та подарунки від таємного друга. Гра «Таємний друг» вдало пройшла і всі з задоволенням дарували та отримували листівки. Згодом я провів з дітьми бесіду про братерство та доброзичливість, розповів яким повинен бути справжній друг. Вдалося провести пісенно-розважальну програму «У дружньому колі». Діти з задоволенням приймали участь. Вихователі, щоб підтримати дітей, також показували пісенні номери. Нажаль у зв’язку з погодними умовами, нам не вдалося провести вечір печеної картоплі. Та, надіюсь, ми його ще до кінця зміни обов’язково проведемо.