Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методические рекомендации к курсовой работе.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
53.25 Кб
Скачать

2.4. Стрижка волосся.

Спочатку слід вказати (перерахувати) існуючі види і прийоми виконання стрижок, а потім коротко охарактеризувати технологію проектованої стрижки, проілюструвавши опис схемами, малюнками, фотографіями.

2.5. Фарбування волосся.

У даному розділі потрібно назвати існуючі методи забарвлення волосся та види фарбників, обгрунтувати вибір проектованої технології забарвлення волосся. Якщо в розділах 2.1, 2.2 не відбиті відповідні підготовчі роботи, то тут слід їх описати. Далі дається коротка характеристика вибраної технології забарвлення волосся з показом прийомів нанесення фарбувального складу на волосся - на схемах, малюнках, фотографіях. Тут ті слід коротко описати завершальну обробку волосся після забарвлення і дати рекомендації по відповідному догляду за фарбованим волоссям.

2.6. Хімічна завивка

Спочатку слід перерахувати існуючі види і методи хімічної завивки, волос і обгрунтувати вибір проектованої технології хімічної завивки. Якщо в розділах 2.1, 2.2 не відбиті відповідне підготовчі роботи, то тут їх слід описати. Потім потрібно коротко охарактеризувати вибрану технологію хімічної завивки волосся привести схему накрутки волосся а також малюнки і фотографії, що ілюструють текст. На завершення даного розділу слід коротко описати завершальну обробку волосся після хімічної завивки і дати рекомендації по відповідному догляду за волоссям з хімічною завивкою.

2.7. Укладання волосся

У даному розділі дається перелік існуючих способів укладання волосся і обгрунтовується вибір способу укладання для проектованого технологічного процесу. Далі можуть бути вказані елементи проектованої зачіски, що отримуються за допомогою укладання волосся. Потім описується проектована технологія укладання волосся, приводяться схема накрутки, а також малюнки і фотографії, що ілюструють прийоми укладання волосся, що рекомендуються. При необхідності описується вживання стайлінга в процесі і після укладання волосся, вказуються використовувані препарати (лак, віск, гель і тому подібне).

2.8. Рекомендації по догляду за волоссям

У даному розділі на прикладі моделі даються загальні рекомендації по догляду за волоссям (гігієнічному і лікувально-профілактичному) з врахуванням їх природних властивостей, стану до обробки і характеру обробки. При цьому вказуються найбільш ефективні препарати і правила миття голови, а також необхідність і правила виконання масажу голови. Вміст даного розділу по мірі подробиці слід погоджувати з розділами 2.5 і 2.6 щоб уникнути повтору.

2.9. Охорона праці

Дати перелік вимог з охорони праці, які слід дотримуватися при виконанні даної роботи.

3.Висновок

Необхідно надати висновок про залежність результатів розробки і рекомендації відносно можливості використання матеріалів курсової роботи.

4. Література

Містить навчальну, методичну, технічну, правову літературу, на яку посилається учень під час виконання письмової екзаменаційної роботи.

5.Додатки