Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
контрольна стаціонар.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
309.25 Кб
Скачать

Вимоги до оформлення контрольних робіт

Контрольна робота виконується на аркушах паперу формату А4, титульний аркуш повинен містити номер залікової книжки та номер варіанту.

Контрольна робота виконується студентом акуратно. Поля: ліве, нижнє та верхнє – 2,5 см., праве – 1,5 см. Шрифт 14, інтервал 1,5. Аркуші роботи нумеруються у верхньому правому куті, починаючи з титульного аркушу (номер на першій сторінці не ставиться). Скорочення слів у тексті, крім загальноприйнятих, не допускається. У кінці роботи наводиться список використаної літератури (не менше 10 джерел). Цитати повинні супроводжуватися посиланнями на літературні джерела, які наводяться у списку використаної літератури та оформлені згідно з прийнятими стандартами. Наприклад, [5; с. 12-15] означає використання 12-15 сторінок літературного джерела, розміщеного під п’ятим номером у списку літератури.

Оформлені контрольні роботи подаються студентами, у визначені терміни, на кафедру обліку та аналізу для реєстрації. Правильно виконана та зареєстрована робота зараховується викладачем, а студент допускається до заліку з дисципліни «Облік і звітність в корпораціях».

Список рекомендованої літератури

Основна:

  1. Лень В.С. Звітність підприємства: підручник / В.С. Лень, В.В. Гливенко. – К.: Каравела, 2010. – 672 с.

  2. Костюченко В.М. Консолідована фінансова звітність: міжнародний досвід та практика України: навч-практ. посібник / В.М. Костюченко. – К.: Центр учбової літератури, 2008. – 528 с.

  3. Голов С.Ф. Бухгалтерський облік та фінансова звітність за міжнародними стандартами: практичний посібник / С.Ф. Голов, В.М. Костюченко. – К.: Лібра, 2004. – 880 с.

  4. Кононенко О. Аналіз фінансової звітності / О. Кононенко, О. Миханько. – Х.: Фактор, 2008. – 208 с.

Додаткова:

  1. МакКензі В. Використання та інтерпретація фінансової звітності / Венді МакКензі / За наук. ред. Г.В. Григораш; пер. з англ.. – Дніпропетровськ : Баланс Бізнес Букс, 2006.- 528 с.

  2. Дипиаза С. Будущее корпоративной отчетности. Как вернуть доверие общества / С.А. Дипиаза, Р. Дж.Экклз; пер. с англ. В. Ионова, Ю. Езерского. – М.: Альпина Паблишер, 2003. – 212с.

  3. Бутинець Ф.Ф. Альфа і омега бухгалтерського обліку або моя болісна не сповідь: Монографія // Ф.Ф. Бутинець. – Житомер; Рута, 2007. – 328 с.

  4. Экклз Р. Дж. Революция в корпоративной отчетности. Как разгаваривать с рынком капитала на языке стоимости, а не прибыли / Р.Дж. Экклз, Р.Х. Герц, Э.М. Киган, Д.М.Х. Филипс; пер. с англ. Н.Барышниковой. – М.: Олимп – Бизнес, 2000. – 400 с.

Додаток А

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І МЕНЕДЖМЕНТУ

КАФЕДРА ОБЛІКУ ТА АНАЛІЗУ

Контрольна робота №__ з дисципліни «Облік і звітність в корпораціях» Номер залікової книжки –

Варіант –

Виконав(ла):

Студент(ка) групи ________

Прізвище, імя по батькові

_________________________

Львів 20 ___

ЗМІСТ

Загальні положення

3

Структура контрольної роботи

3

Послідовність виконання контрольної роботи

4

Завдання до теоретичної частини контрольної роботи

5

Завдання до практичної частини контрольної роботи

15

Вимоги до оформлення контрольних робіт

22

Рекомендована література

23

Додатки

24

НАВЧАЛЬНЕ ВИДАННЯ