Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
РОБОЧИЙ ЗОШИТ !!!.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
189.44 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ЗАПОРІЗЬКИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ

ЗАТВЕРДЖУЮ

Заст. директора з НМР

____________ І.А. Щербіна

Робочий зошит з дисципліни «менеджмент та маркетинг у галузі інформаційних технологій«

для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності

7.05010201 «Комп'ютерні системи і мережі«

___________________________________________________

(П. І.П студента)

Мелітополь

2012

Робоча програма дисципліни «Менеджмент та маркетинг у галузі інформаційних технологій» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 7.05010201 «Комп'ютерні системи і мережі» / укладач викл. Вініченко І.Ю. - Мелітополь, МВП ЗІЕІТ, 2012.

Укладач:

викл. Вініченко І.Ю

Ухвалено на засіданні кафедри

Менеджменту та маркетингу

та протокол № ____________

від " _____ " ____________2012 р.

зав. кафедри _______________

к.держ.упр., доц. Л.М. Єфіменко

Погоджено з випускаючою кафедрою

Економічної кібернетики та

комп'ютерних систем і ятерів

протокол № ____________

від " _____ " ____________2012 р.

зав. кафедри _______________

к.ф.-м.н., доцент Т. М. Кошелєва

  1. Опис навчальної дисципліни «маркетинговий менеджмент у галузі інформаційних технологій»

Предмет - організаційні питання впровадження інформаційних системи як структурного об' єкта, який включає взаємопов'язану сукупність апаратно-програмних засобів для збирання, передавання і опрацювання інформації.

Мета вивчення дисципліни - опанувати основні теоретичний-методологічні засади та сформувати концептуальний погляд на інформаційні системи та технології. Здобути практичні навички використання інформаційних систем і технологій у маркетинговій діяльності.

Завдання дисципліни - ознайомлення студентів з інформаційними системами та технологіями обробки і аналізу даних у маркетингу та менеджменті.

У результаті вивчення дисципліни студенти повинні :

- знаті теоретичні засади «Менеджменту та маркетингу у галузі інформаційних технологій», концепції, основні напрями і проблеми розвитку, удосконалення законодавства у сфері інформаційних технологій, тенденції та перспективи розвитку за умів ринкової економіки, демократизації суспільства, та глобалізації.

- уміти здійснювати аналіз можливостей для впровадження інформаційних технологій, в тому числі, витрат, зусиль, термінів; здійснювати планування розвитку організації з урахуванням впровадження нових інформаційних технологій; планувати необхідний персонал, підвищення його кваліфікації і перекваліфікації, зміни у структурі фірми у відповідності з проектом автоматизації; планувати заходь щодо захисту інформації від несанкціонованого доступу; структурувати технологічний процес впровадження автоматизованої системи, узгоджувати всі стадії, етапи і проектні процедури, регламентувати повноваження і обов'язки всіх учасників розробки і впровадження інформаційної системи.

Курс «Менеджменту та маркетингу у галузі інформаційних технологій» базується на дисциплінах інформатики та комп' ютерної техніки, теорії ймовірностей та математичної статистики, маркетингу, маркетингового менеджменту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]