Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
mkr1_semestr_2010-2011_zaochniki_proper_variant...doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
17.11.2019
Размер:
103.42 Кб
Скачать

Part III. Translation.

Гарненька гостя з’явилася в готелі. Дівчина не є довершеною красунею, але дивитися на неї дуже приємно. Вона сидить за столиком бару, приваблюючи увагу чоловіків. Мішель висока, струнка та довгонога. Має карі очі з довгими густими віями. Мішель має звичайний прямий ніс, бліді щоки з високими вилицями і повні, гарної форми губи.

Коли вона посміхається, ви можете милуватись її бездоганними рівними білими зубами і тендітними ямочками на щоках. Ніколи в житті не бачив такого прекрасного обличчя. Та найбільшою її гордістю є волосся, розкішне, густе і трохи хвилясте. Важко визначити його колір, мабуть каштановий, з рудуватим відтінком.

Мішель відчуває, що не одна пара допитливих очей дивиться на неї. Здається, вона не звертає на це увагу. Сидить самовпевненою, мудрою, з витонченим смаком.

Її мати каже, що вона старанна, розсудлива, чесна, щира і дуже ніжна. “Я намагалась її виховати так, щоб вона була ввічливою, добродушною і працьовитою, словом, зразковою людиною. Я віддала їй всю свою любов, навчила любити світ, людей, природу.”

Ось вона встає, востаннє дивиться на мене, загадково посміхаючись, і виходить.

Part IV. Writing.

Choose one of the suggested situations.

1. Write an essay (150-200 words) about a famous person (appearance and disposition) from history whom you admire.

2. You have moved to a new house/flat. Write an informal invitation (150 – 200 words) to your friend asking him/her to your house-warming party. Describe the location of the house/flat, the outside of the house and boast of your sumptuously furnished house/flat.

3. Write an essay (150-200 words) about your life at school describing your teachers and friends, uniform and discipline, homework and punishment, exams and school rules as well as other relevant details your remember.

5

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]