Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІНСТРУКЦІЙНА КАРТКА_9_КРЕДИТНІ ОПЕРАЦІЇ.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
173.57 Кб
Скачать

4. Відповідальність сторін

4.1. 3а невиконання або неналежне виконання взятих на себе зобов’язань по цьому Договору, Сторони несуть відповідальність в порядку та на умовах, обумовлених в цьому Договорі, а саме:

  1. За порушення взятих на себе зобов’язань по поверненню основної суми Кредиту та своєчасної сплати відсотків за користування Кредитом Позичальник зобов’язується сплатити на користь Банку пеню в розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України, яка діяла на період, за який сплачується пеня, від суми платежу, за кожний день прострочення.

  2. За використання Кредиту не за цільовим призначенням, обумовленим цим Договором, Позичальник зобов’язується сплатити штраф в розмірі _______ % (____________________ відсотків) від суми кредитних коштів, що використані не за цільовим призначенням (даний пункт включається в Договір у разі якщо в п. 1.3 зазначене цільове призначення Кредиту) .

5. Порядок розгляду спорів

5.1. У разі виникнення між Сторонами спорів та суперечок за цим Договором або у зв’язку з ним, Сторони зроблять все необхідне для врегулювання вказаних спорів та суперечок шляхом переговорів.

5.2. Спори та суперечки в рамках цього Договору, врегулювання яких неможливо досягнути шляхом переговорів, вирішуються в судовому порядку.

5.3. Відносини, що виникають при укладанні та виконанні цього Договору та не врегульовані в ньому, регулюються чинним законодавством України.

6. Особливі положення договору

  1. Цей Договір може бути змінений або доповнений за взаємною згодою Сторін.

  2. Всі зміни та доповнення до цього Договору викладаються в письмовій формі та набувають чинності з моменту їх підписання.

6.3. Будь-які повідомлення, які направляються Сторонами одна одній в рамках цього Договору, повинні бути здійснені в письмовій формі та будуть вважатись поданими належним чином, якщо вони надіслані листом на замовлення або доставлені особисто на адресу Сторін.

6.4. Додаткові угоди до цього Договору, які можуть бути укладені в майбутньому, є його невід’ємною частиною.

7. Припинення дії договору

7.1. Припинення цього Договору без згоди на те іншої Сторони не допускається.

7.2. Сторони погодились з тим, що обов'язок Позичальника погасити заборгованість по Кредиту у випадках, передбачених п. 1.6.1.6., 3.3.5. цього Договору, не є розірванням в односторонньому порядку цього Договору зі сторони Банку.

Вищевказані положення цього Договору передбачають можливе виникнення обставин, при настанні яких у Позичальника виникають зобов'язання перед Банком погасити заборгованість по Кредиту.

підпис Позичальника ____________________ підпис Банка _________________

8. Заключні положення

  1. Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання та діє до повного виконання Сторонами взятих на себе зобов’язань по цьому Договору.

  2. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

  3. Цей Договір складений у 2 (двох) оригінальних примірниках (по одному примірнику для кожної Сторони), що мають однакову юридичну сипу та є автентичним за змістом.

  4. Сторони зобов’язані вчасно повідомляти одна одну про зміни адреси, місця проживання, номерів телефонів, всі інші зміни, які здатні вплинути на реалізацію Договору та виконання зобов’язань по ньому,