Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2011_ГруденьКР_ЕУ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
166.4 Кб
Скачать

Вимоги до оформлення

Курсова робота повинна мати таке оформлення:

титульний лист, завдання, зміст, описовий та розрахунковий матеріал, необхідні формули, таблиці, список літератури до довідкового матеріалу.

Титульний лист

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Чернігівський радіомеханічний технікум

КУРСОВА РОБОТА

з предмету "Економіка підприємства" спеціальність 5.05070205

Тема : "Планування і організація надання послуги з _________________________"

Виконав: студент групи__________________

Керівник: викладач ___________________

20_

Пояснювальна записка пишеться чорним чи синім чорнилом (пастою) або друкується за допомогою комп'ютера з однієї сторони стандартного аркушу (формату А4) чітко і акуратно без скорочень, за винятком загальноприйнятих.

Текст пояснювальної записки поділяється на розділи і підрозділи, які повинні мати заголовки. Кожен розділ курсової роботи повинен починатися з нової сторінки, а заголовки виділятись, але не підкреслюватись. Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів малюнків, формул подаються арабськими цифрами. Першою сторінкою роботи є титульний аркуш, але він не нумерується.

Підрозділи курсової роботи виділяють один від одного трьома міжрядковими інтервалами. Не допускається писати назву підрозділу в кінці сторінки, а його зміст переносити на наступну сторінку, необхідно, також під заголовком розмістилось не менше двох рядків тексту. Підрозділи нумеруються арабськими цифрами в межах кожного розділу, наприклад: 2.1. (перший розділ другого розділу). Підрозділи можуть мати дальші поділи, наприклад: 2.1 1., 2.1.2. і-т.д.

Текстові пояснення, розрахунки та висновки повинні бути розміщені перед відповідною таблицею. Всі таблиці повинні бути пронумеровані.

Використані формули обов'язково повинні бути пронумеровані, супроводжуватись розшифруванням умовних позначень і враховувати розмірність величин у розрахунках в системі СІ.

В кінці курсової роботи наводиться список використаної літератури, де вказується автор (автори), повна назва джерела, видавництво, рік видання, кількість сторінок. Послідовність джерел повинна відповідати алфавітному порядку прізвищ авторів.

В курсовій роботі та в економічній частині дипломного проекту обов»язково робляться посилки на то джерело літератури із списку літератури, звідки брали матеріал [ ].

Обсяг курсової роботи повинен складати 35-40 сторінки рукописного тексту. Кількість сторінок друкованого тексту може бути на 30% менше, ніж рекомендовано.

Структура і зміст курсової роботи Вступ (1-2 сторінки).

У "Вступі" наводиться характеристика автотранспорту України, аналізуються проблеми і завдання підприємств автотранспорту,, обґрунтовується актуальність обраної теми, визначається об’єкт та предмет дослідження, формулюються мета та завдання курсової роботи.

1. Теоретичний розділ

1.1. Характеристика типу виробництва (1-2 сторінки).

В даному розділі надається характеристика типів виробництва Тип виробництва - це класифікаційна категорія виробництва, яка враховує такі його особливості, як широта номенклатури, регулярність, стабільність і обсяг випуску продукції.

Обґрунтувати обраний (на основі даних курсового проекту) тип виробництва обраного об'єкту дослідження, вказати переваги та недоліки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]