Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
3d-КР.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
22.11.2019
Размер:
168.96 Кб
Скачать

4. Структура і зміст курсової роботи

Результати курсової роботи подаються у вигляді пояснювальної записки (текстовий і електронний вигляд), яка містить текстові та графічні матеріали.

Текстова частина курсової роботи оформлюється у вигляді документа у відповідності з вимогами кафедри і роздруковується на папері. Програмне забезпечення додається до роботи на відповідних носіях чи в електронному вигляді.

Графічні матеріали роботи оформлюються у вигляді 3D зображень, що роздруковується на принтері. Друга частина роботи записується на компакт-диск для подальшого відтворення на екрані комп’ютера в електронному вигляді.

Пояснювальна записка

Пояснювальна записка ‑ це документ, що являє собою форму звітності з курсової роботі студента, що містить систематизовані відомості з певної теми.

Пояснювальна записка курсової роботи з дисципліни «3D технології в мультимедіа» має наступну структуру:

  • Титульний аркуш ‑ 1 стор. (Додаток 2);

  • Завдання на виконання курсової роботи ‑ 1 стор. (Додаток 3);

  • Анотація ‑ 1 стор.;

  • Зміст ‑ 1 стор.;

  • Вступ ‑ 1-2 стор.;

  • Основна частина ‑ 15-20 стор.;

  • Висновки ‑ 1-2 стор.;

  • Список використаних джерел інформації ‑ 1-2 стор.;

  • Додатки (за необхідністю) ‑ 1-10 стор.

Приблизний обсяг пояснювальної записки ‑ 25-35 сторінок (без урахування завдання на виконання курсової роботи).

Титульний аркуш

Приклад оформлення титульного аркуша курсової роботи з дисципліні «3D технології в мультимедіа» наведено у додатку 2. Титульний аркуш враховується в загальній нумерації сторінок, але номер сторінки на ньому не проставляється.

Завдання на виконання курсової роботи

Завдання на виконання курсової роботи ‑ це спеціальний бланк, який видається керівником і заповнюється після узгодження з ним. Бланк завдання вставляється в пояснювальну записку курсової роботи після титульного аркуша, не нумерується і не враховується в загальній нумерації сторінок.

Анотація

Анотація ‑ це коротка характеристика документа, в даному випадку, курсової роботи. В анотації дуже коротко, в 4-5 реченнях, дається лаконічний огляд змісту роботи. Для опису роботи рекомендується використовувати знеособлені дієслова (розглядається, відбито, запропоновано тощо). Дуже важливо вміти вичленити суть курсової роботи, і представити її у вигляді короткого опису.

В анотації до курсової роботи з дисципліни «3D технології в мультимедіа» слід відобразити: назву наукового направлення з галузі 3-вимірного моделювання; метод / методи 3D моделювання, які використані в роботі; вказати програмне забезпечення, яке застосоване в ході моделювання.

Анотація включається в загальну нумерацію сторінок, номер на сторінці не проставляється.

Зміст

Зміст курсової роботи відображає структуру пояснювальної записки, починаючи із вступу, і включає номер сторінки, з якої починається розділ (підрозділ). Заголовки структурних одиниць повинні бути короткими і відображати суть розділу / підрозділу.

Зміст включається в загальну нумерацію сторінок, номер на сторінці не проставляється.

Вступ

У вступі необхідно обґрунтувати актуальність теми курсової роботи, сформулювати комплекс завдань, вирішення яких необхідно для розкриття теми курсової роботи, показати сферу практичного застосування відпрацьованої технології моделювання, її практичну значимість. До вступу доцільно повернутися після завершення роботи над основною частиною і скорегувати його відповідно до положень, розкритих в курсовій роботі з проблеми дослідження.

Вступ ‑ це перша сторінка, на якій проставляється номер сторінки. Далі всі сторінки пояснювальної записки курсової роботи нумеруються.

Основна частина

Основна частина пояснювальної записки ‑ це структурований опис проблеми відповідно до теми курсової роботи. Вона може містити кілька розділів і підрозділів, назви яких повинні відображати суть структурної одиниці. Назви розділів повинні включати номер з урахуванням ієрархії, наприклад,

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]