Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Етика практичні заняття, ККР, творчі роботи.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
20.11.2018
Размер:
242.69 Кб
Скачать

Глава 4

КЗС не відмовляється від контактів з Людством і окремими його представниками для обговорення будь-яких питань і для надання позитивної допомоги в будь-яких проблемах приватного характеру. Проте, головною метою даного звернення є попередження про загрожуючу Людству небезпеку і пропозиція про вступ до Коаліції. Статут Коаліції і опис його структури і діяльності можуть бути передані людству для ознайомлення без будь-яких додаткових умов на першу його вимогу, обнародуваному урядом будь-якої з чотирьох найбільших держав або Секретаріатом Ліги Націй.

Якщо Людство схилиться до думки про вступ до Коаліції, воно заздалегідь повинно буде виконати роботу з перебудови логічного фундаменту свого мислення по схемі загальноприйнятої у Коаліції бази мислення. Ця вимога диктується не лише тим, що нині властивий Людству збитковий тип мислення викликав би у Людства, що вступило в Коаліцію, прогресуючий комплекс неповноцінності, але перш за все тим, що через принципово різні типи мислення раси Коаліції і Людства не змогли б обмінюватись необхідною інформацією, хіба що на самому поверхневому рівні, прикладом якого є мимоволі це звернення. Людство виявилося б даремним для Коаліції, рівно як і Коаліція для Людства. Без перебудови Людством логічного фундаменту свого мислення ми безсилі навіть надати допомогу в захисті від циклону. Як нам представляється, на роботу з перебудови логічного фундаменту Людство витратить від 60 до 70 тис. років, що зважаючи на загрожуючу Людству небезпеку, є критичним строком. Тому вказана робота повинна бути розпочата вже зараз.

Першопочатковий курс безперервної логіки і детальні інструкції по поступовому вихованню в наступних поколінь навиків безперервно-логічного мислення КЗС зобов’язується передати на першу вимогу Людства, але не раніше, ніж різні народи Людства припинять безглузді розбрати і погодяться з концентрацією зусиль в цьому тривалому процесі перебудови мислення, бо ознайомлення одного з воюючих народів з принципами безперервно-логічного мислення було б аналогічно врученню йому абсолютної зброї і в решті-решт привело б до загибелі Людства. Дане, третє, звернення КЗС до Людства є останнім. Відсутність відповіді протягом 50 років буде розцінено як свідоцтво того, що Людство відмовляється від вступу до Коаліції.

З санкції Коаліції

Коаліційний загін спостерігачів