Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розділ 1.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
901.63 Кб
Скачать

Висновки

Проходження економічної практики своєю метою має закріплення теоретичних знань шляхом їх співставлення з практичною діяльністю виробничого підприємства, зорієнтоване на застосування теоретичних знань у різних ситуаціях, що властиві майбутній професії. Звіт являється результатом проходження практики на приватному підприємстві «Західний Буг», що здійснює свою діяльність протягом дев’яти років. Основними видами операційної діяльності являються: вирощування зернових та технічних культур; змішане сільське господарство; надання послуг у рослинництві, облаштування ландшафту; виробництво цукру; оптова торгівля цукром, шоколадними та кондитерськими виробами. За період функціонування варто відзначити високу ефективність діяльності підприємства. Метою діяльності підприємства є ведення виробничо-господарської та іншої діяльності, спрямованої на створення нових робочих місць, на отримання прибутку на вкладений капітал; а також на задоволення на її основі соціально-економічних інтересів власника та членів трудового колективу підприємства, участь в благодійницькій діяльності, виконання, у випадках передбачених законодавством, державних програм і замовлень, здійснення посередницької діяльності.

У діяльності ПП «Західний Буг» важливе місце займає робота з програмними засобами, саме це і стало моїм завданням на час проведення практики. Аналізуючи роботу приватного підприємства «Західний Буг», я дійшов висновку, що використовуючи сучасні інформаційні технології підприємство досягло значних успіхів у своїй діяльності як на Україні так і за її межами. Підприємство постійно удосконалює свою інформаційну базу,

Персонал який працює на підприємстві – це переважно молоді, перспективні люди, і це нам говорить про те, що підприємство піклується про молоде покоління, чудово розуміючи, як важко зараз знайти хорошу роботу. Програмісти на приватному підприємстві «Західний Буг» є досить кваліфікованими працівниками, які чудово справляються із поставленими завданнями, розширюючи інтелектуальну базу нашого підприємства.

Система обробки інформації на підприємстві переважно автоматизована. На робочому місці кожного працівника стоїть комп’ютер, який підключений до загальної мережі на підприємстві, а також до всесвітньої мережі Internet. Кожен працівник володіє комп’ютером, що ще раз вказує на те, що колектив підприємства складається з кваліфікованих працівників. На приватному підприємстві «Західний Буг» проводяться навчання підвищення кваліфікаційного рівня працівників, представники різних організацій приїздять і проводять заплановані навчання на різні теми, що стосуються покращення фінансово-господарської діяльності підприємства.

Підсумовуючи варто зазначити, що завдяки широкому використанню сучасних інформаційних технологій вдається досягти кращих результатів в аграрному секторі. Врожаї стають кращими, продукція - якіснішою. Виробники з будь-якої точки планети отримують можливість представити свій товар та продати його за гарною ціною. Тому необхідність фінансування впровадження електронної техніки в агропромисловий комплекс, підготовки кадрів, здатних створювати й застосовувати інформаційні технології в сільському господарстві, є очевидною.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]