Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Мет ІНДЗ Курорт.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
18.08.2019
Размер:
135.68 Кб
Скачать
  1. Оформлення індивідуального навчально-дослідного завдання

Індивідуальне навчально-дослідне завдання в чистовому варіанті виконується з одного боку білого паперу стандартного формату А4. Кожна сторінка тексту, включаючи додатки та ілюстрації нумеруються. Номер листка вказується знизу по центру сторінки. Всі листки завдання скріплюються двома скобами з лівої сторони. Зі зворотної сторони місця загинання скоб повинні бути заклеєними, щоб уникнути поранень при гортанні сторінок або ознайомленні з текстом завдання. Непотрібно при цьому додатково використовувати файли, папки, пружини та будь-які інші засоби для брошурування.

Титульний лист оформляється на уніфікованому бланку, на якому заповнюються усі необхідні реквізити за зразком наведеному в додатку.

Далі розташовують листок із змістом завдання.

Усі пункти плану позначаються арабськими цифрами із крапкою, наприклад: «2», «2.3», «2.3.1». «Вступ», «Висновки», «Перелік посилань» не нумеруються.

Текст індивідуального навчально-дослідного завдання повинен бути виконаний друкарським способом на принтері через 1,3 інтервалу. З усіх сторін листка залишаються поля. Розміри лівого поля – 25 мм, правого – 10 мм, нижнього і верхнього – 20 мм. Абзацний відступ повинен бути однаковим впродовж усього тексту виконаного завдання і дорівнювати п’яти знакам.

Заголовки розміщують симетрично до тексту великими літерами. Заголовки підпунктів пишуть малими літерами (крім першої) відступивши від краю тексту 15 мм. Перенос слів у заголовку не допускається. Крапка в заголовках не ставиться. Якщо заголовок складається з двох і більше речень їх розділяють крапкою.

Відстань між заголовком і подальшим чи попереднім текстом має бути не менше, ніж два рядки.

Не допускається розміщувати назву розділу, підрозділу в нижній частині сторінки, якщо після неї розміщений один рядок тексту.

При посиланні в тексті на джерела вказується порядковий номер в переліку посилань та сторінка на якій в даному джерелі надрукована цитата. Наприклад: [2; 55] другий порядковий номер у списку посилань, сторінка 55.

Перелік посилань слід групувати та розташовувати наступним чином: Конституція України, Закони України, Укази Президента України, постанови Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, монографії, багатотомні видання, перекладні видання, збірки наукових праць, словники.

  1. Захист та оцінювання індивідуального навчально-дослідного завдання

Виконане та відповідно оформлене згідно вимог індивідуальне навчально-дослідне завдання студент здає на кафедру менеджменту.

Захист індивідуального завдання здійснюється студентом перед керівником в присутності студентів групи тривалістю 15-20 хвилин. Під час доповіді студент повинен розкрити тему завдання, дати коротку характеристику пунктам плану роботи та доповісти про отримані результати, основні висновки та пропозиції, які він сформулював під час виконання обраної теми. Під час доповіді необхідно звернути увагу на демонстраційний матеріал, коротко пояснюючи його зміст. Після доповіді студент має відповідати на питання керівника та присутніх на поточному занятті.

Загальна оцінка виконаного завдання студентів заочної форми навчання являє собою середню арифметичну з виставлених викладачем критеріїв. Оцінка індивідуального навчально-дослідного завдання здійснюється за чотирибальною системою: «незадовільно», «задовільно», «добре», «відмінно». Студенти денної форми навчання оцінюються відповідно до кредитно-модульної системи на основі суми набраних балів, що виставляються за дотримання при виконанні завдання таких критеріїв:

п/п

Критерії оцінювання

Кількість

балів

1

ОЦІНЮВАННЯ ЗМІСТУ ТА ЯКОСТІ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНОГО ЗАВДАННЯ

7

1.1

Повнота висвітлення результатів теоретичного і практичного дослідження за темою курсової роботи

1

1.2

Використання ілюстративного матеріалу

1

1.3

Вміння використовувати літературні та інші джерела інформації

1

1.4

Оформлення титульної сторінки за зразком

1

1.5

Оформлення тексту роботи

1

1.6

Дотримання етики посилань на джерела інформації та додатки

1

1.7

Оформлення переліку посилань

1

2

ЗАХИСТ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНОГО ЗАВДАНН

3

3.1

Вміння чітко та стисло викласти основні результати проведеного наукового пошуку

1

3.2

Вміння грамотно відповідати на запитання викладача та присутніх під час захисту ІНДЗ

2

РАЗОМ

10

Додаток А