Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Таня.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
638.46 Кб
Скачать

3.3 Аудиторський висновок за результатами аудиту нематеріальних активів

Аудиторський висновок незалежного аудитора ФАРЕНИК ЛАРИСИ ВОЛОДИМИРІВНИ

Ми перевірили баланс СТОВ „Тростянчик” на 30.11.10 р., і відповідні звіти про фінансові результати, які характеризують зміни фінансового становища за період з 31.11.10 по 31.12.10. р. Відповідальність за цю звітність несе керівництво компанії. У наші обов’язки входить підготовка висновку за даними аудиторської перевірки цієї звітності.

Під час аудиту не було жодних обставин, які могли б призвести до порушення принципу незалежності перевірки.

Перевірку проведено з відома та в присутності директора Калінчука О. М. та головного бухгалтера Петришина М. І.. Даний аудиторський висновок адресований засновникам, керівництву та іншим зацікавленим користувачам фінансової звітності СТОВ „Тростянчик”.

Перевірка проводилась в період з 31.11.10 по 31.12.10.

У період, за який проводилась перевірка, відповідальні за фінансово-господарську діяльність були: директор: Калінчук О. М. та головний бухгалтер – Петришин М. І..

Перевірка проведена відповідно до Податкового Кодексу, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність».

СТОВ „Тростянчик” зареєстрована Тростянецькою районною адміністрацією в Тростянецькому р-ні 01.01.2002 р. № 1569, форма власності приватна (код 10). Державною податковою інспекцією у Вінницькій області взято на податковий облік 05.01.2002 р. та як платник податку на додану варітьсь 05.01.02 р., свідоцтво № 352264369, індивідуальний податковий номер № 15652569502. Ідентифікаційний код, за яким підприємство занесено органами статистики до єдиного державного реєстру звітних (статистичних) одиниць України № 15652695.

Ми провели перевірку відповідно до вимог нормативів аудиту, що діють в Україні, які передбачають, що вона планується і здійснюється з метою збирання достатньої інформації про те, що звіти підприємства, яке перевіряється, не містить суттєвих помилок, і склали за ними висновок про його реальний фінансовий стан. Застосовуючи тестування, ми перевірили інформацію, що підтверджує цифровий матеріал, на якому ґрунтується звітність. Під час перевірки було досліджено бухгалтерські принципи обліку велення нематеріальних активів. Вважаємо, що зібрана інформація є достатньою для складання аудиторського висновку.

Під час проведеної аудиторської перевірки встановлено, що операції наведені проведені з порушенням встановленого порядку. Проте зазначені невідповідності мають обмежений вплив на фінансову звітність і не змінюють загального фінансового стану підприємства. Ми підтверджуємо, що, за винятком невідповідностей, викладених у таблиці 3.1 фінансовий звіт в усіх суттєвих аспектах достовірно і повно подає фінансову інформацію про підприємство станом на 31.12.10 року згідно з нормативними вимогами до організації бухгалтерського обліку та звітності в Україні.

Звітність складена за дійсними даними бухгалтерського обліку і достовірно відображає у всіх суттєвих аспектах фактичне фінансове становище СТОВ „Тростянчик”, що перевіряється, на 31.12.10 р. по результатам операцій за період з 31.11.10по 31.12.10.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]