Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
М-У (79).doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
515.07 Кб
Скачать

5. Підготовка та порядок захисту дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр»

Згідно з Положенням про організацію дипломного проектування та державної атестації студентів НТУУ «КПІ» допуск до захисту дипломної роботи у ДЕК здійснюється завідувачем кафедри, який приймає позитивне рішення на основі підсумків попереднього захисту роботи [1]. Допуск підтверджується візою завідувача кафедри на титульному аркуші пояснювальної записки. Дипломна робота, в якій виявлено принципові недоліки та суттєві відхилення від вимог державних стандартів, до захисту в ДЕК не допускаються.

Слід пам’ятати, що дипломна робота освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» належить до науково-практичних робіт і її результати мають бути опубліковані у фахових виданнях (збірниках статей, а також апробовані на конференціях у загальному не менше 2-х публікацій).

Перелік документів, які представляються студентом до захисту дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр».

Після завершення написання дипломної роботи студент має сформувати необхідний комплект документів, які представляються до захисту.

1. Дипломна робота освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр». До переплетення робота повинна бути підписана студентом, пройти нормоконтроль. Після переплетення робота підписується керівником та завідувачем кафедри менеджменту.

2. Відгук наукового керівника. Для написання відгуку керівникові надається повністю завершена дипломна робота, яка пройшла попередній захист та нормоконтроль. Відгук має містити висновок про можливість допуску дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» до захисту у ДЕК (додаток М).

Вносити будь-які зміни або виправлення в дипломну роботу після отримання відгуку керівника забороняється. Відгук керівника додається і не підшивається до дипломної роботи.

3. Рецензія.

До дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» додається рецензія, що надана кандидатом або доктором економічних наук.

Якщо студент допущений до захисту дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», кафедра видає йому направлення до рецензента. Орієнтовний зразок рецензії вміщено в додатку Н.

Рецензії додаються і не підшиваються до дипломної роботи. Вносити будь-які зміни або виправлення в дипломну роботу після отримання рецензій забороняється.

4.  Лист-відзив організації на базі якої виконувалася дипломна робота освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» (додаток П).

Лист-відгук додається і не підшивається до дипломної роботи.

5. Акт про впровадження результатів роботи (додаток Р).

Акт про впровадження результатів роботи додається і не підшивається до дипломної роботи.

6. Презентація роботи здійснюється у програмі Power Point.

Презентація має містити: титульний аркуш, мету, завдання, об’єкт, предмет роботи, основні її результати, що виносяться на захист.

Роздрукована презентація (до 12 слайдів, включаючи титульний аркуш) переплітається окремо та додається до роботи.

7. Ксерокопії статей та тез доповідей за результатами проведеного в дипломній роботі освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» дослідження.