Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

переклад

.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.02.2015
Размер:
41.77 Кб
Скачать

EK3 AMEHAIJlftHHH EUIET JnS 1

1. Говоріть на тему «Англійська мова є мовою спілкування".

2. Щоб читати і перекладати текст "Технічний англійський".

Технічний англійська часто говорять, важко зрозуміти. Одна з причин цього є те, що багато англійські слова можуть мати кілька значень.

Щоб оволодіти технічною англійською студент повинен спочатку придбати глибокі знання повсякденному англійською з його граматики, лексики і правил словотворення. Тоді це буде легко для нього, щоб дізнатися, крок за кроком, особливості технічної англійської мови.

Проблема лексики також викликає труднощі для читача технічної англійської мови. Кожна гілка науки і техніки має свій власний окремий словниковий запас.

Можливість переведення іноземної технічної текст вимагає достатніми технічними знаннями, щоб зрозуміти це, а також великий лінгвістичні знання і майстерність.

. 3 Дайте множинне з наступних іменників:

предметом, лабораторія, клас, книга, словник, переклад, магнітофон, урок, полку, дитина, дорослий, школа, інститут, вчитель, звіт, коледж, знак, коло, історія, вивчення.

EK3AMEHAU, IHHHH EIJIET СП 2

1. Виступити на тему «Матеріали бухгалтерського обліку.

Мета бухгалтерського обліку. Використання бухгалтерського обліку. "

2. Щоб читати і перекладати текст "СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА освіти в Україні".

Сільськогосподарське утворення є що складається частиною системи освіти в нашій країні. Попит на фахівців з кожним роком збільшується. Національна економіка потребує фахівців з середньою спеціальною та вищою освітою. Фахівці в даний час навчання в середніх спеціальних (технічних) школах та вищих навчальних закладах (інститутах і університетах). Наша країна збирається приєднатися до Болонського процесу в системі освіти. Він передбачає використання найбільш прогресивних методів у викладанні і їх тісний підхід до сучасної економіки. В даний час необхідно враховувати два рівня в галузі освіти: рівень бакалавра і рівня Майстер.

Система сільськогосподарської освіти спрямована на вирішення різних практичних завдань у виробництві. Студенти сільськогосподарських коледжів навчаються як теоретично, так і практично.

. 3 Виконайте наступні пропозиції з правильною формою дієслова мати:

1. Вони ... багато друзів. 2. Він ... одна сестра і два брати. 3. Вона і я ... багато спільного. 4. Г-н Рінальді ... сильний іноземний акцент. 5. Офіс містера Брауна ... два великих вікна. 6. Секретар ... новий друкарська машинка. 7. Будівля ... два входи і тільки один вихід. 8. Пан Сміт, адвокат, ... багато клієнтів. 9. Ми ... задоволення від ведення бізнесу з вашою фірмою. 10. Вони ... деякі цікаві пропозиції.

EK3AMEHAUIHHHH EUIET СП 3

1. Говоріть на тему «МІЙ Установа освіти«.

2. Щоб читати і перекладати текст "СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА освіти в Україні".

Сільськогосподарські коледжі належать до наступного рівня. Студенти Агрі ¬ культурних коледжів навчаються як теоретично, так і практично. Навчання враховує різні природно-кліматичні умови в різних регіонах нашої країни. Вона також включає практичну роботу. Тисячі молодих фахівців, які пройшли навчання в коледжах працюють у сільському господарстві. Деякі з кращих студентів до рівня бакалавра і надається можливість навчатися у відділі рівня Майстер. Після закінчив рівня Майстер молоді фахівці можуть працювати практично в сільському господарстві або присвятити себе науковим дослідженням. Вони можуть написати тези і стати кандидати сільського господарства, а пізніше лікарі сільського.

3. Відкрийте дужки. Слідкуйте ступеня порівняння прикметників і прислівників:

1. Палка (примітивний) сільськогосподарських знарядь.

2. Трактор є одним з (комплексних) сільськогосподарських машин.

3. Овес має (значно) вітаміни, ніж ячмінь.

4. Болонська система в освіті (прогресивний) в світі.

5. Рівень Майстер (високий), ніж рівень бакалавра.

6. (Велика) ви будете вивчати спеціальні предмети (хороші), ви можете використовувати свої знання в практиці.

7. (Старий) він виріс (мудрий) він став.

EK lAMEHAUlftHHft BLUET NT 4

1. Говоріть на тему «Моя майбутня спеціальність«.

2. Щоб читати і перекладати текст "Робота є дуже важливою частиною американської ідентичності".

Робота є дуже важливою частиною американської ідентичності. Єдине, що є більш важливим для американців, ніж робота, це гроші. Як заробити гроші це діяльність, яка показана дітям навіть в дуже ранньому віці. Діти юридично в змозі працювати в 16 років. Оскільки підлітки ще не закінчив свою освіту, вони тільки якість для не скі брехав позиції, які платять по годиннику і зазвичай тільки мінімальної суми за законом. Люди, зайняті в малокваліфікованих посадах, як правило, закінчили професійне або технічну програму до коледжу або ПТУ. Для вищої освіти та професійної підготовки людей вступити до університету. У середньому університетська програма займає чотири роки, щоб закінчити. Більшість людей з дипломом коледжу почати свою кар'єру після закінчення вузу. Випускники коледжу зробити честь початку "кар'єри" і не маючи «роботу». Положення кар'єра приділяється на зарплату (на рік) ставки і завжди пропонує переваги.

. 3 Зробіть вироки негативним:

1. Студенти нашої групи зрозуміти сенс слова "бухгалтерської".

2. Ми руди майбутніх бухгалтерів.

3. Наш відділ робить добре.

4. Закон про компанії 1985 вимагає від компаній вести облік.

5. Процес бухгалтерського обліку складається з двох частин.

EK3AMEHAUlftHHft E1J1ET Mt 5

1. Говоріть на тему "Великобританія".

2. Щоб читати і перекладати текст "Лондон".

Лондон є одним з трьох найбільших міст світу (два інших Нью-Йорк і Токіо). Це один з найважливіших портів у світі, і це є столицею Великої Британії.

Римляни заснували поселення на річці Темзі 2000 років тому. Вони називали це Londinium. Лондон став процвітаючим торговим центром в середні століття. З цього часу він продовжує збільшуватися в розмірах і процвітання. Є більш ніж 10 тисяч вулиць у Лондоні. Близько 7 мільйонів людей живуть там.

Є чотири основні частини в Лондоні: Місто, Вестмінстер, Вест-Енд і Іст-Енді.

Самий центр Лондона Трафальгарській площі. Існує Колона Нельсона зі статуєю адмірала Нельсона на вершині (високої 185 футів). На півночі Трафальгарській площі знаходиться Національна галерея.

. 3 Виберіть правильну форму дієслова:

1. Наша вчителька англійської мови сказав нам, що Лондон (був, є) колиска британської традиції і культури. 2. Гід (говорить, сказав), що ми неодмінно повинні оглянути визначні пам'ятки Лондона. 3. Учитель англійської мови повідомив своїм учням, що Великобританія (ділиться, була розділена) в 92 адміністративних округах. 4. Пасажир у двоповерховому автобусі запитали, якщо він (як, було) на правильному шляху до Вестмінстерському абатстві. 5. Петро попросив свого друга перед іспитом, коли Лондон (став, став) процвітаючим торговим центром. 6. Вона каже, що в Creat Великобританії загальна кількість міського населення значно (перевищує, перевищив) число сільського населення.

EK3AMEHAlIlftHHfi BIJIET ЮНА 6

1. Говоріть по темі "Україна".

2. Щоб читати і перекладати текст "ЩО ТАКЕ КОМПАНІЯ".

В організації бізнесу структура означає взаємозв'язок між позиціями і людей, що мають свої позиції. Організаційна структура дуже важливо, оскільки вона забезпечує ефективну систему роботи, а також систему зв'язку.

Більшість компаній складаються з трьох груп людей: Акціонери (хто надає капітал), управління і робочої сили. Структура управління типовій компанії представлена ​​на цій організаційної структури.

У верхній частині ієрархії компанії є Рада директорів, очолюваний Головою або Президентом. Рада несе відповідальність за політичні рішення і стратегії. Це, як правило призначити Директора менеджер або головний виконавчий директор, який повинен нести спільну відповідальність за управлінні бізнесом.

. 3 Перетворіть пропозиції, використовуючи герундія замість інфінітива відповідно до зразка:

Модель: Ми продовжуємо вивчати українську.

- Ми як і раніше вивчає українську.

1. Моя сестра почала працювати в цьому прекрасному українському місті п'ять років тому. 2. Вона щойно закінчив читати статтю про природних ресурсів України. 3. Ми віддали перевагу йти в Київ на літаку. 4. Я тільки почав перекласти текст українською мовою. 5. Мій батько має намір витратити свою відпустку в Криму.

EK3AMEHAUIHHHH EIJIET ЗЕК 7

1. Говоріть по темі "в аеропорту. На митниці ".

2. Щоб читати і перекладати текст "Гроші".

У сучасному світі гроші має різне застосування. Для продажу і покупки речей, все модему люди використовують гроші. Гроші дають нам корисним засобом для виміру цінності речей. Гроші також дуже велике використання як засіб обміну товарів і послуг. Гроші це спосіб зберігати до купівельної спроможності, що можна використовувати пізніше. Якщо розглядати гроші як засіб зберігання до купівельної спроможності, вона має позитивні і негативні моменти. Гроші можуть бути більш легко тримати протягом тривалого часу, ніж такі речі, як продукти харчування, будівель і машин. Псує продукти харчування, будівлі розвалиться і машин іржі. Гроші займає дуже мало місця і, якщо ми хочемо, ми можемо покласти його в банку.

Але модем гроші мають дуже серйозні недоліки, якщо ми використовуємо його як засіб зберігання до купівельної спроможності. У колишні часи, коли гроші були у вигляді золотих і срібних монет, метал в кожен з них був справді стоїть сума вказана на медалі. Але папір в сучасній паперових грошей коштує набагато менше, ніж сума, написані на ній.

. 3 Поставка правильну форму теперішнього часу з "бути": л. Він митник.

| Політ 523 _ повному обсязі.

3. Я в аеропорту зараз.

4. Ця безпосадочний переліт.

5. Ми біля воріт 5 зараз.

6. Погода сьогодні хороша.

7. Сьогодні понеділок.

8. Кількість наш рейс _ 198.

9. Вона і я стюардеси.

10. Г-н Паркер страждає повітряної хворобою

EK3AMEHAU1MHMH EIJIET JVfi 8

1. Говоріть на тему «Сутність бухгалтерського обліку та його видів.

Основні принципи бухгалтерського обліку. "

2. Щоб читати і перекладати текст "Золоті правила" для написання ділових листів ".

1. Дайте ваш лист заголовок, якщо він допомагає читачеві відразу побачити те, що ви пишете.

2.Decide, що ви збираєтеся сказати, перш ніж почати писати.

3. Використовуйте короткі речення.

4. Покладіть кожен окремий ідею в окремому пункті.

5. Використовуйте короткі слова, які кожен може зрозуміти.

6. Подумайте про своє читача. Ваш читач:

• Повинні бути в змозі бачити, що саме ви мали на увазі: ваші листи мають бути дорога!

• Необхідно надати всю необхідну інформацію: ваші листи повинна бути повною!

• Є зайнята людина, не маючи часу, щоб витрачати: Ваші листи мають бути короткими!

• Повинні бути адресовані у ввічливій тоном: Ваші листи мають бути ввічливі!

• Може отримати погане враження, якщо є помилки в граматиці: Ваші листи повинна бути правильною!

. 3 Дайте відповідь на наступні питання:

1. Чи часто ви взяти автобус / тролейбус таксі / метро / трамвай? 2. Як ви йдете до свого рослин / офіс / коледжі? 3. Є багато трафіку в вашому місті? 4. Як ви можете отримати від вашого будинку до найближчої залізничної станції? 5. Скільки часу вам знадобилося, щоб туди потрапити? 6. Які речі пішоходи повинні пам'ятати, щоб бути в повній цілості? 7. У яких країнах одним триматися лівої при русі?

EK3AMEHAmftHHtt EIJIET Jfe 9

1. Говоріть по темі "Предметом бухгалтерського обліку

Метод і методичні способи обліку * - ^ -

2. Щоб читати і перекладати текст "КОНТРАКТ".

Договір є основою угоди між покупцями і

Продавці. Договір являє собою угоду зроблені двох або більше осіб, що може бути виконане за законом. Він складається з добровільних обіцянок робити чи не робити певні речі. Коли люди укласти договір, їхні обіцянки стали правові зобов'язання.

Контракти традиційно класифікуються як двосторонньої чи односторонньої, залежно від того один або обидва з сторін зробили обіцянку. В односторонніх контрактів, тільки одна партія дає обіцянку.

Чинний контракт є той, який відповідає всім законодавчим вимогам для контракту. Допустимі контракти, таким чином, підлягає виконанню в суді.

. 3 Виконайте наступні діалоги:

У: У вас є двомісний номер протягом трьох ночей?

С: ...

П: Скільки це коштує?

С: ...

П: Чи можу я побачити його, будь ласка?

С: ...

***

С: Що я можу зробити для вас, сер?

Б: ...

С: Ви можете мати номер 45 на третьому поверсі.

Б: ...

С: Так, звичайно. Проходьте, будь ласка.

EK3AMEHAIJlftHHfi EIJIET JNI 10

1. Говоріть на тему "Метод і методичні прийоми бухгалтерського обліку."

2. Щоб читати і перекладати текст "Що відбувається, коли люди п'ють?"

Коли люди п'ють занадто багато, вони можуть зробити чи сказати, що вони не означають. Вони можуть себе або інших людей боляче, особливо якщо вони водити машину. Той, хто п'є занадто багато, можливо, також кинути і може прокинутися на наступний день, відчуваючи себе жахливо - що називається похмілля. Надмірне вживання алкоголю може призвести до отруєння алкоголем, який може вбити людину. З часом люди, які зловживають алкоголем може завдати серйозної шкоди їх тіла. Печінка, яка видаляє отрути з крові, особливо в зоні ризику. Тому що алкоголь може викликати такі проблеми, громадяни та державні діячі в Сполучених Штатах вирішили, що діти не повинні бути дозволено купувати або вживати алкоголь. Встановивши питної вік в 21, вони сподіваються літні люди зможуть приймати правильні рішення щодо алкоголю. Наприклад, вони не хочуть, щоб люди п'ють алкоголь і водити машину, бо це, скільки нещасних випадків відбувається.

3. Показати вам форму заявки.

EK3AMEHAUIHHHH EIJIET JSS 11

L Не кажіть на тему «Медична служба».

2. Щоб читати і перекладати текст "Міжнародний Бізнес Стилі".

Характеристики управління часто варіюються залежно від національної культури, які можуть визначити, як менеджери навчаються, як вони ведуть людей і як вони підходять до їх робочі місця.

Сума відповідальності будь-якої людини в компанії залежить від посади, яку він або вона займає в його ієрархії. Менеджери, наприклад, відповідають за веде народ безпосередньо під ними, які називаються підлеглими. Для цього успішно, вони повинні використовувати свої повноваження, що право приймати рішення і віддавати накази. Менеджери часто делегувати повноваження. Це означає, що співробітники більш низького рівня в ієрархії компанії можуть використовувати їх ініціативу, яка приймає рішення, не питаючи їх менеджером.

. 3 Покладіть Інфінітиви в дужках в Present Continuous Tense:

1. Ми (залишитися) в Astoria Hotel. 2.1 (очікувати) гостя. Будь ласка, скажіть, що IT1 скоро повернуся. 3. Він (поїхати) сьогодні ввечері. 4. Що (робити) Пітер? - Він (заповнити) заготовку. 5. Не турбувати нас. Мій батько (спати). 6. Де Джон? - Він (для перевірки) багаж. 7. Таким чином, будь ласка. Менеджер (чекати) для вас.

EK3AMEHAUIHHMM EIJIET Ха 12

1. Говоріть на "сільського господарства в Україні" тему.

2. Щоб читати і перекладати текст "Резюме"

Резюме або Curriculum Vitae (CV) є об'єктивним письмове резюме ваших особистих, освітніх і досвід кваліфікації. Це пакети свої активи у вигляді переконливою реклами, яка продає вам для конкретного завдання. Резюме є свого роду презентації продажів письмового. Ефективна резюме створює сприятливе враження про вас, представляючи свої здібності й досвід.

Основні вимоги до гарної резюме є:

• стислість: одна сторінка є кращим, але не більше двох сторінок;

• верхнього якості паперу;

• ідеально орфографії та граматики;

• немає помилки;

• привабливий макет.

Ваш особистий паспорт містить велику частину інформації, необхідної для підготовки резюме. Тепер у вас є, щоб вибрати і організувати цю інформацію таким чином, що краще за все відноситься ваш фон в роботу ви шукаєте. Кожен резюме індивідуальне уявлення про вашу кваліфікації для виконання конкретної роботи. Це означає, що ви можете підготувати кілька різних резюме, залежно від видів робіт ви претендуєте.

3. Показати своє резюме.

EK3AMEHAUIMHMH EIJIET Jh 13

1. Говоріть на "Сільське господарство Великобританії" тему.

2. Щоб читати і перекладати текст "Співбесіда".

Співбесіда це ваша можливість представити свої таланти потенційному роботодавцю. Під час інтерв'ю, роботодавець оцінює вашу кваліфікацію, зовнішній вигляд і загальної придатності для роботи. Не менш важливо, інтерв'ю дає вам можливість оцінити роботу, роботодавець, а компанія. Інтерв'ю допоможе вам вирішити, якщо робота відповідає вашим потребам та інтересам кар'єри і чи роботодавець є вид ви хочете працювати.

Уявити вашу кваліфікацію вельми успішно, ви повинні підготуватися до інтерв'ю: ви повинні знати, як діяти, щоб зробити інтерв'ю можливість "продати" свої навички.

. 3) Змініть наступні пропозиції з ствердно на негативний:

б) Змініть все вище на питання пропозиції:

IV Джон знаходиться у площині зараз.

2. Вона знаходиться на вихід № 4 зараз.

3. Він хороший пілот.

4. Обидві сестри стюардеси.

5. Вони є членами нашого клубу.

6. Небо дуже хмарно сьогодні.

7. Погода хороша.

8. Він в аеропорту зараз.

EK3AMEHALUHHHH EIJIET JVB 14

1. Говоріть по темі «Економіка».

2. Щоб читати і перекладати текст "американські банки".

Більшість банків в США відкриваються в 9:00 і закриваються між 3:00 і 5:00, але залишаються відкритими пізніше по п'ятницях. Деякі банки мають більше годин для того, щоб залучити клієнтів.

Який найкращий спосіб нести гроші безпечно, поки ви подорожуєте? Є три можливості - Особисті чеки у вашій країні,, дорожні чеки і кредитні карти. Деякі американські банки приймають іноземних перевірки, такі як Еврочеки, проблема в тому, що тільки банки, які використовуються для боротьби з іноземцями будуть знати, що Еврочеки є.

Це може бути більш зручно носити дорожні чеки, які застраховані від втрат. Вони повинні бути в доларах, тому що тільки деякі банки зробити багато справ в іноземних валютах. Якщо ваші чеки не в доларах, це може зайняти багато часу, щоб знайти банк, який буде обміняти їх. Ви можете використовувати дорожні чеки практично в будь-якому місці - в ресторанах, магазинах або касах - без того, щоб піти в банк.

. 3 Замініть реальне минуле (активний) для Present Perfect (активної) в наступних реченнях залежно від моделі:

Модель: Я прочитав книгу. - Я прочитав книгу.

1. Він наказав міжміський дзвінок до Лондона. 2. Вона заповнив форму телеграми. 3. Він дав мені відповідь на моє запитання. 4. Г-н Сміт залишив повідомлення для вас. 5.1 взяв трубку. 6. Ми подзвонили в готель інформаційне бюро.

EK3AMEHAUlftHHft EIJIET Xs 15

1. Говоріть за темою "Економіка України".

2. Щоб читать и перекладаті текст "бухгалтер".

Бухгалтер Виконує роботу на різніх типах учета (учета основних ЗАСОБІВ, матеріальніх цінностей, витрат на виробництво, розрахунків з постачальником и замовниками, заробітної плати, податків ТОЩО) ВІН отрімує и Контролює Первін документацію з відповідніх Видів учета та готовит їх до рахункової ОБРОБКИ. Оскількі ВСІ фінансової ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА фіксується в документах, бухгалтер, пріймає від других організацій и Контролює Первін документацію різніх тіпів бухгалтерський облік і готовит їх до рахункової ОБРОБКИ.

Сьогодні, бухгалтерський облік, назівається "мова бізнесу». І я думаю, что професія бухгалтера может дати Багато можливіть, ТОМУ ЩО ми живемо у вік ІНФОРМАЦІЇ та бізнесу.

Бухгалтер це професія, яка всегда Необхідна. Поки є держава, є податкова система та фінансова звітність; є Попит на Професії бухгалтера.

. 3 Покладіть Інфінітіві в дужках в Present Perfect Tense в в:

1. Мі (сделать) виклику по зовнішній Лінії в цею вечір. 2. Ві (здобудуть) неправильний номер. 3. 1 (здобудуть) на кілька харчуванням, щоб Запитати вас про. 4. Смороду (Залишити) мені ПОВІДОМЛЕННЯ СЬОГОДНІ вранці. 5. Менеджер (підпісаті) лист. 6. Мі (обдзвонюваті) ее Сьогодні.

EK3AMEHALUHHHH EIJIET Jft16

1. Говоріть по темі «Економіка Великобританії".

2. Щоб читати і перекладати текст "служби охорони здоров'я".

Рівень медичного обслуговування як в Англії і США дуже висока. Охорона здоров'я є безкоштовним в Англії (за винятком приватної охорони здоров'я) і кожен підприємець громадянин зобов'язаний платити щотижневу суму грошей, щоб Національної служби охорони здоров'я. Сума, необхідна для запуску медичних послуг дуже висока, і велика частина його йде не від щотижневих платежів, але від податків.

Охорона здоров'я є дуже дорогим в США. Всі повинні бути оплачені. Наприклад, в США, якщо ви включите в міську лікарню, ви повинні заплатити не менше $ 50. Окремо ви будете платити за консультацію, мінімум $ 50-60 для відвідування. Медицина коштуватиме вам мінімум в $ 15-20. Вам потрібен рецепт, щоб купити багато наркотиків в американських аптеках.

. 3 Заповніть прогалини з необхідними словами:

1. Великобританія ... на Британських островах, (знаходиться, брехня, стенди) 2. Сільське господарство є одним з найбільших і найбільш важливих ... у Великобританії, (роботи, діяльності, професії) 3. Мова спілкування тут є англійська, але валлійці, шотландці та ірландці ... свою власну мову на додаток до англійської, (говорити, скажімо, сказати, говорити) 4. Британський музей ... для своєї бібліотеки читальний зал та збору рукописи, (відомі, знамениті, чудовий) 5. Біг Бен, знаменитий ... знаходиться в одній з башт, (площа, пам'ятник, години)

EK3AMEHAU.IHHHH EIJIET СП 17

1. Виступити на тему "бухгалтерські документи".

2. Щоб читати і перекладати текст "ТЕЛЕФОН етикету".

Методи телефонії дуже багато однаково в усіх країнах. Тільки пам'ятайте, ваші гарні телефонні манери:

1 Коли ми говоримо по телефону -. Говорити ясно. Не кричіть і прийняти ваш сигарету з вуст ваших.

2. Переконайтеся, що ваша розмова з зайнятої людини є якомога більш короткими.

3 При виклику друг, який не визнає свій голос -. Чи не грають "Вгадай, хто?" Оголошують себе швидко.

. 4 Коли ви отримуєте неправильний номер не запитують: "Який це номер?" Це хороший спосіб, щоб запитати: Якщо ні - прошу вибачення "Це два-три-чотири-п'ять-шість?".

5. Якщо неправильний номер надходить виклик через не втрачайте самовладання. Просто сказати: "Вибачте, помилилися номером" - і повісьте трубку.

6. Завжди ідентифікувати себе при виконанні виклику, особливо, якщо ви телефонуєте на бізнес, тобто м. "Це містер Вовк торгового представництва України. Можу я поговорити з містером Джонсом ...? "

. 3 Покладіть Інфінітиви в дужках в Present Perfect Tense в:

1. Ми (зробити) виклику по зовнішній лінії в цей вечір. 2. Ви (одержати) неправильний номер.

3.1 (одержати) на кілька питань, щоб запитати вас про. 4. Вони (залишити) мені повідомлення сьогодні вранці. 5. Менеджер (підписати) лист. 6. Ми (обдзвонювати) її сьогодні

EK3AMEHAI * lftlfflft E1JIET JnS 18

1. Говоріть на тему «СУТНІСТЬ та основні принципи бухгалтерського обліку".

2. Щоб читати і перекладаті текст "дебіторська та кредиторська в бухгалтерії".

Коженая запис в бухгалтерському обліку здійснюється у вігляді подвійною кабіною, дебет і кредит. У книгах обліку, за дебетом розміщені на лівій стороні, кредити - на правій стороні. Колі товар купується за готівку - ми списати товар та кредитної готівку. Таким чином, коли ми ПлатиМО гроші, ми зараховуваті на грошовий рахунок; всякий раз, коли ми отрімуємо гроші, ми спісує грошовий рахунок.

Будь-яка послуга або Річ, яка приходити у фірму спісується. Сума, яка віплачується за це пріпісують в рівній кількості. Будь noney, заряд або цінного предмета, Який Йде з дому, пріпісують.

Все, що отримав за це спісується в рівній кількості.

Таким чином, звічайній рахунок з дебетового Залишки в Книзі є: Грошові кошти (спочатку розміщені в) я витрати (заробітна плата, Інші товари, оренда, тепло, світло і матеріали) я активи (дебіторська заборгованість, земельні ділянки, машини, Будівлі) - витрати та активи.

3. У кожному з Наступний груп знайти слово, Яке не до місця.

1. Бухгалтер, бухгалтер, рахунки, банкір.

2. Гроші, готівкові гроші, заощадження, книга.

3. Банки, Благодійні організації, церкви, коледжі.

4. Продажів, фінансовий звіт, фінансовий звіт, бухгалтерський баланс.

5. Боргі бізнес, активи, зобов'язання, зобов'язання.

6. Для інтерпретації, використовуват, бухгалтерія, щоб Забезпечити.

EK3AMEHAI ^ lftHHfl EIJIET JNT 19

1. Говоріть на тему "Бухгалтерський баланс".

2. Щоб читати і перекладати текст.

Кадастр є докладний перелік всіх активів і зобов'язань, і їх оцінка на певну дату.

Активи враховуються всі предмети, які мають значення в господарстві або її оператором в момент інвентаризації береться. Це включає в себе основні засоби землі, будівель та обладнання, а також струм або короткострокові активи, такі як постачання продовольства, Foel і рослинництва та ліквідними активами готівкою, облігацій та дебіторської заборгованості.

Зобов'язання включають в себе всі форми заборгованості оператора ферми. Це включає в себе довгострокові іпотечні кредити, середньострокові зобов'язання і короткострокові рахунки неоплачені в той час інвентаризації береться.

Визнаючи зміни в інвентаризації за звітний період необхідно розрахувати фактичні доходи зароблені і витрати, понесені протягом періоду. Часто, витрати були оплачені виробляти культур або домашня худоба, що до цього не продавалися до кінця року.

3. Дайте відповідь на питання до тексту.

1. Як ви думаєте, інвентаризації необхідно в бухгалтерському обліку? Поясніть свою відповідь.

2. Які предмети можуть мати значення на ферму?

3. Що розуміється під терміном «зобов'язання»?

4. Що таке інвентаризація?

5. Як часто повинні інвентаризації складатися?

EK3AMEHAUIHHHH E1JIET Хк 20

1. Говоріть по темі "рахунками бухгалтерського обліку".

2. Щоб читати і перекладати текст "типи записів".

Щоб надати необхідну інформацію для аналізу сільськогосподарської діяльності, п'ять основних типів записів необхідні. Є:

1 запис інвентаризації.;

2 графік амортизації.;

3 доходи і витрати запис.;

4 грошові надходження і витрати запис.;

5. Виробничі журнали.

Альберта Ферма аккаунт Книга поєднує в собі інвентар, амортизацію, і багато з виробничих записів в розділі "інвентаризації" книги рахунку. Рахунки інвентаризації розбиваються на підприємствах, де можливо. Сторінки для домашнього та особистого інвентарю, кредиторська заборгованість, і дебіторська заборгованість також надаються.

Enterprise Records

Підприємство є приватним сегментом загального фермі, яка виробляє дохід і понесені витрати. Це може бути ферма рослинництво або більш специфічний пробою таких як виробництво пшениці або свиней подачі підприємства. Поєднання всіх підприємств на фермі складає загальний пристрій ферми. Книжка надає сторінки для багатьох видів підприємств.

3. Складіть 5 питань до тексту.

EK3AMEHAUIHHHH BIJIET М 21

1. Виступити на тему «Облік регістрів і їх важливості.

Форми бухгалтерського обліку та їх kinds'9.

2. Щоб читати і перекладати текст "Резюме"

Резюме або Curriculum Vitae (CV) є об'єктивним написано резюме

Ваші особисті, освітні та досвід кваліфікації. Це пакети свої активи у вигляді переконливою реклами, яка продає вам для конкретного завдання. Резюме є свого роду презентації продажів письмового. Ефективна резюме створює сприятливе враження про вас, представляючи свої здібності й досвід.

Основні вимоги до гарної резюме є:

• стислість: одна сторінка є кращим, але не більше двох сторінок;

• верхнього якості паперу;

• ідеально орфографії та граматики;

• немає помилки;

• привабливий макет.

Ваш особистий паспорт містить велику частину інформації, необхідної для підготовки резюме. Тепер у вас є, щоб вибрати і організувати цю інформацію таким чином, що краще за все відноситься ваш фон в роботу ви шукаєте. Кожен резюме індивідуальне уявлення про вашу кваліфікації для виконання конкретної роботи. Це означає, що ви можете підготувати кілька різних резюме, залежно від видів робіт ви претендуєте.