Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
укр. мова проф спрямув. лекц.2011.doc
Скачиваний:
421
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
909.82 Кб
Скачать

ТзОв «Гарант»

 

Україна, м.Львів, пр-кт. Свободи 35, офіс № 35,

Тел/факс (032) 2999567

 р/р 26006060504576  в «УкрСИБбанку»,

МФО 320678,ЗКПО 31200343

 

 

 

 

                                                      

Довідка

 

 

Надана  Митецькому Ігорю Васильовичу в тому, що він дійсно займає посаду менеджера з продажу  з 01.02.2002 згідно Наказу №5 від 28.01.2002. і його середньомісячна заробітна плата  складає 1620 грн. На час відпустки з 23.07-23.08.2008 заробітна плата і робоче місце  за Митецьким І. В. зберігаються.

 

                           

   Довідка надана за місцем призначення

 

 

                            

Директор                                                               Петров В.М

 

 

Гол.бухгалтер                                                         Нікодимова Т.Н

Зразок:

Деканові природничо-гуманітарного факультету доц. Турин М.І.

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

Про порушення навчальної дисципліни

Студенти групи Ав26 спеціальності “Англійська мова та література” не з’явилися на заняття з лексикології тому, що брали участь у студентській конференції “Переступити поріг надії”. Конференцію організував Український Католицький Університет. Конференція проводилась з 10.00 до 14.00

18.11.05 р.

Підпис

Зразок:

Деканові фізико-математичного факультету доц. Турин М.І. викладача фізико-математичного факультету Чайковського Р.Р.

ДОПОВІДНА ЗАПИСКА

Про збільшення кількості годин

Мовна культура — один з найважливіших показників нашої духовної культури. Усне й писемне мовлення кожної людини свідчить про рівень її освіченості, інтелігентності. Щоб грамотно говорити й писати, потрібно передусім постійно вивчати рідну мову, вдосконалювати знання, набуті в середній школі. Писемне мовлення студентів 1 курсу хибує численними відхиленнями від орфографічних і пунктуаційних норм української мови. Заняття з практичного курсу допомагають повторити й удосконалити знання студентів з. орфографії та пунктуації української мови, виробити навички грамотного письма. Значна частина занять з української мови зорієнтована на вдосконалення зв’язного мовлення. На жаль, таких занять лише дві години на тиждень. Просимо деканат розглянути це питання й збільшити кількість тижневих годин на вивчення рідної мови.

10.07.03 р.

Підпис

Середа, 21 квітня 2010, 22:01

ПРОТОКОЛ № 1 зборів засновників Приватного підприємства «_________»

м. Луцьк ___ січня 2010 року

Присутні : ______________ (засновник 1) ______________ (засновник 2)

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Вирішення питання про створення приватного підприємства «_____________». 2. Затвердження установчих документів Приватного підприємства, формування статутного фонду підприємства, та визначення частки кожного з засновників у ньому. 3. Призначення директора ПП «___________». 4. Вирішення питання державної реєстрації ПП.

Головою зборів засновників товариства обрано - __________ (Засновник 1), секретарем – ______________ (Засновник 2).

Обговорення порядку денного:

1. По питанню першому порядку денного виступив ____________ (Засновник 1), який запропонував ____________ (Засновнику 2) створити ПП «__________».

2. По питанню другому виступив __________ (Засновник 1), який запропонував затвердити установчі документи, а саме Статут ПП «__________», та сформувати статутний фонд підприємства в розмірі ___________ гривень, частка кожного із засновників у якому буде: __________ (Засновника 1) ______грн., що становить 50 % статутного фонду, ___________ (Засновника 2) _____ грн., що становить 50 % статутного фонду.

3. По питанню третьому порядку денного виступив __________ (Засновник 2), який запропонував призначити директором створюваного ними підприємства __________________.

4. По питанню четвертому порядку денного виступив ___________ (Засновник 2), який запропонував доручити державну реєстрацію новоствореного підприємства ________________.

Вирішили:

1. Створити Приватне підприємство «____________», засновником якого будуть: ________ (Засновник 1) та ___________ (Засновник 2). 2. Затвердити Статут підприємства та статутний фонд підприємства в розмірі _________ гривень, частка ________ (Засновника 1) у якому буде складати ______грн., що складає 50 % Статутного фонду, частка ___________ (Засновника 2) 3. Призначити директором ПП «____________» ________________ (П.І.Б). 4. Доручити провести державну реєстрацію підприємства _________________________ .

З усіх питань порядку денного засновники підприємства одноголосно проголосували - «ЗА».

Голова зборів ______________

Секретар зборів ______________