Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
otchet_2012.doc
Скачиваний:
21
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
88.58 Кб
Скачать

14

1.Оформлення на практику та знайомство з готельним підприємством.

Загальна характеристика готельного підприємства.

Перед початком практики я познайомилась з керівником практики від підприємства Погорєловою Наталією Миколаївною. Також ознайомилась з правилами внутрішнього розпорядку в організації (готель працює цілодобово, без перерв та вихідних) зі своїм графіком виходу на роботу.

Назва закладу - ТОВ ГК «Дружба», розташована на вул. П.А. Сороки 16-а. Готель має 3 зірки. Готельний комплекс розташований в діловому та культурному центрі Луганська, зорієнтованих на ділових людей та забезпечує усі умови для якісної роботи та відпочинку. Готельний комплекс «Дружба» розташований у самому центрі Луганська і є одним з пам’яток міста. З його вікон відкривається краса Луганська навколишня територія має незвичайний ландшафтний дизайн, стилізований під українське село. Поруч з готельним комплексом знаходяться Ляльковий, Російський та Драматичний театри.

Відстань від Аеропорту - 20 км., та від Залізничного вокзалу - 1,5 км. Основний контингент клієнтів – це інтелігентні, ділові люди.

Номерний фонд: 6 поверхів, 54 номери

Категорії номерів:

  • «апартаменти»

  • «люкс»

  • «напівлюкс»

  • «стандарт плюс»

  • «стандарт».

У номерах: кабельне телебачення, цифровий телефонний зв'язок, холодильник, міні-бар, кондиціонер.

Основні послуги готелю - це розміщення клієнту,проживання у готелі, прибирання номерів, зміна білизни, у вартість мешкання входить: сніданок.

Додаткові послуги:

  • 2 цілодобових ресторану,

  • бари,

  • конференц-зал на 20 і 60 місць,

  • перукарня,

  • косметологічний салон,

  • центр лазерної медицини,

  • стоянка яка охороняється,

  • пральня (бельгійська),

  • 3 VIP-сауни з басейном,

  • більярдний зал.

Номерний фонд готельного комплексу «Дружба»

Номери категорії «Стандарт» ˗ площа 16 . Два односпальні ліжка, дзеркало, шафа, телевізор, телефон, туалетний столик, міні-бар.

Номери категорії «Люкс»

Люкс Європейський - Європейський мінімалізм з французьким гламуром - ось те, що належить вам побачити в цьому номері. Номер має винятковий дизайн, виконаний в синьо-блакитних тонах. Простір номера розділено на зону відпочинку і сну, де спальна кімната облаштована королівської двоспальним ліжком, а вітальня - красивою і комфортною м'якими меблями. Розкішні драпірування, люстра у формі лілій - квітів королів, килими та вишукані світильники занурять вас в епоху розкоші Людовика XIV.

На ваш вибір 2 варіанти: в блакитних і теракотових тонах.

Люкс «Малайзійський» - Меблі з ротанга з елементами плетіння немов просякнута сонцем південного сходу, м'якістю своїх ліній вона створює неповторний затишок. Над вами - блакитне яскраве небо з білими хмарами, м'які складки гардинного полотна нагадують струмує водоспад. Синьова океану, ласкаве сонце, багато світла - таким представляється навколишній вас простір цього номера.

Люкс «Японський» - Витонченість Сходу підкреслюють легкі меблі та килими, виконані в національному стилі. Традиційні ікебани немов відводять на квітучий японський сад, де до землі схилилися гілки сакури. Красива ліжко, м'які світлі дивани і прекрасний текстиль роблять номер абсолютно вишуканим.

Люкс «Єгипетський» - Тут вас огорне таємнича краса стародавньої цивілізації. Стіни кольору жовтого піску східних пустель покриті розписом на папірусі, над головою тягнеться нічний південне зоряне небо. Простір номера розмежовано незвичайної форми стіною, що розділяє території спальні і вітальні. Атмосферу таємничості і комфорту доповнюють меблі в єгипетському стилі.

Люкс «Грецький» - Легенди і міфи Стародавньої Греції немов оживають тут. Мармурові стіни, класичні колони, спартанська строгість і розкіш богів Олімпу - все в одному місці. Застиглі фрески теплого Егейського моря, доповнені рисами сучасного дизайну, створюють особливу атмосферу - немов ви з комфортом перенеслися в часи Стародавньої Греції. І за вікном на горизонті в морській дали ось-ось з'явиться корабель аргонавтів, а легкі хмарки в небі станцюють для вас традиційний танець сертакі ...

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]