Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота(Мерзляков).doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
23.03.2015
Размер:
1.16 Mб
Скачать

Висновок

Ми розглянули чергову революційну платформу, яка может підняти планку продуктивності на ще більший рівень. Nehalem — нова мікроархітектура для процесорів Bloomfield у виконанні LGA 1366, а також для процесорів Lynnfield у виконанні LGA 1156. Мікропроцесори продаються під торговою маркою Core i7 і Core i5.

Дізналися, що технологія обробки віртуальної пам’яті в процесорах розроблена для багатозадачних операційних систем. При використанні даної технології для кожної програми використовуються незалежні схеми адресації пам'яті, які відображаються тим або іншим способом на фізичні адреси в пам'яті ЕОМ. Дозволяє збільшити ефективність використання пам'яті декількома одночасно працюючими програмами, організувавши безліч незалежних адресних просторів і забезпечити захист пам'яті між різними додатками. Також дозволяє програмісту використовувати більше пам'яті, ніж встановлено в комп'ютері, за рахунок відкачування не використовуваних сторінок на вторинне сховище (див. Підкачка сторінок).

Ми дізналися, що при використанні віртуальної пам'яті спрощується програмування, так як програмісту більше не потрібно враховувати обмеженість пам'яті, або погоджувати використання пам'яті з іншими додатками. Для програми виглядає доступним і безперервним все допустиме адресний простір, поза залежністю від наявності в ЕОМ відповідного обсягу ОЗУ.

Література Електроні ресурси

  1. Нечай О.И. «Технічні характеристики процесорів» [Електронний ресурс] Режим доступу до статті http://windxp.com.ru

  2. Керри Джонс-Вано, Филиппу Ланке, Дэвиду Дж. Коупертвейту, Раджеша Санкарану, Кену Страндбергу, Роджеру Херрику «Технологія Intel ® Віртуалізація (Virtualization Technology)». Режим доступу до статті http://www.intel.com

  3. «Мій персональний комп’ютер. Архітектура Intel i(Nehalem)» Доступ до статті http://dammlab.com