Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Деньги и кредит / Д иК, контр.раб.для 07.0504.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
06.06.2015
Размер:
171.01 Кб
Скачать

2.2 Вимоги до складання і оформлення контрольної роботи

Контрольна робота представляється в переплетеному вигляді і містить: титульний лист (додаток 1), зміст, текстову частину, список використаних джерел ( не менш ніж 5 - 7 найменувань), на які обов’язково повинні бути посилання в тексті.

Зміст контрольної роботи повинен бути викладений літературною мовою, грамотно; допускається використання тільки загальноприйнятих скорочень слів, встановлених стандартом. Найбільш споживані позначення приведені в ГОСТ 2316 - 68.

Оформлення контрольної роботи повинно відповідати вимогам ГОСТ 7.32-91 (ИСО 5966 - 82 ).

Контрольна робота має бути написана від руки чітким розбірливим почерком, без виправлень або виконана у вигляді машинописного тексту чи комп’ютерного набору, на одному боці аркуша білого паперу стандартного формату (А 4) ( поля: верхнє – 20 мм, нижнє – 20 мм., ліве – 20 мм, праве – 10 мм.). Усі сторінки роботи мають бути пронумеровані, починаючи з другої сторінки .

Робота починається з титульного аркуша, який виконується за формою, наведеною у додатку 1. Потім наводиться зміст роботи (стор.2), в якому зазначаються початкові сторінки кожного розділу й підрозділу. Їх назви у змісті й тексті контрольної роботи мають бути однаковими.

Вступ, основні розділи й висновки, які розміщуються у вказаній послідовності, починаються кожний із нової сторінки.

На останній сторінці роботи студент зазначає дату закінчення роботи і ставить свій підпис.

У кінці курсової роботи (після списку використаних джерел) студент підшиває одну чисту сторінку для зауважень і питань керівника.

Листи тексту нумеруються крізною нумерацією, починаючи з титульного листа (включаючи малюнки). Номери листів проставляються у верхній правій частині листа арабськими цифрами. На титульному листі номер не проставляється. Цифрові дані в тексті рекомендується проставляти у вигляді таблиць або графіків. Всі таблиці (як і малюнки) мають крізну нумерацію.

Над правим верхнім кутом таблиці вміщують надпис "Таблиця" і ставлять її номер.

На всі таблиці повинні бути посилання в тексті, при цьому слово "таблиця" в тексті пишуть скорочено "табл.".

Формули нумеруються арабськими цифрами і мають суцільну нумерацію. Номер формули береться в круглі дужки і розташовується у правого обріза листа. Посилання в тексті на порядковий номер формули дають в дужках.

Всі ілюстрації нумеруються послідовно арабськими цифрами. Малюнки розміщують після посилання на них в тексті. Кожний малюнок супроводжується підписом.

Література, на яку є посилання в тексті контрольної роботи , вказуються в її кінці (після висновку) у вигляді списку під назвою "Список використаних джерел".

Література в списку розташовується в алфавітному порядку або в порядку згадки джерела в тексті роботи. При чому, вказуються тільки ті літературні джерела, на які є посилання у тексті контрольної роботи.

Інформація про книги (монографії, підручники, довідники і інш.) повинні вміщувати : прізвище, ініціали автора, назву книги, видавництво і рік видання, обсяг в сторінках. Якщо книга написана двома і більш авторами, то їх прізвища з ініціалами необхідно вказувати в тій послідовності, в якій вони надруковані в книзі.

Відомості про статтю з періодичного видання повинні вміщувати прізвище та ініціали автора, назву статті, найменування видання, рік випуску, номер, сторінки, на яких вміщена стаття.

У контрольній роботі обов'язково повинні бути зазначені чинні в даний час на Україні законодавчі і нормативні документи, що відносяться до теми контрольної роботи.

При посиланні в тексті на джерела документальної інформації потрібно приводити порядковий номер за списком літератури, взятої в квадратні дужки.

Додатки до роботи містять звітність та обліково-аналітичні документи, демонстраційний матеріал та інші, на підставі яких виконувалася робота. На кожному документі проставляється слово “Додаток” ( чи “Продовження додатка”) та його порядковий номер.

Контрольна робота здається на кафедру економічного аналізу та фінансів у визначений навчальним планом строк. Після перевірки роботи вирішується питання про допущення її до захисту. Захист роботи відбувається на кафедрі економічного аналізу та фінансів, що є ознакою допущення студента до екзамену ( заліку ) з теоретичного курсу по дисципліні.

Відповідальність за несвоєчасне виконання та якість роботи несе студент.