Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Влад.docx
Скачиваний:
10
Добавлен:
11.06.2015
Размер:
54.04 Кб
Скачать

Звіт

Про проходження педагогічної практики

Студента 2-і групи факультету підготовки вчителів

Початкових класів

Лазуренка Владислава Олександровича

Я проходив практику для вчителів початкових класів у період з 28.01.2013 – 8.02.2013 н.р., в 3- А класі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 міста Слов’янська.

За період практики я був присутній на уроках, допомагав класному керівнику, знайомився з учнями, відвідував уроки вчителів, які працюють в закріпленому за мною класі.

Під час проходження практики у мене не виникало особливих труднощів, завдяки консультаціям методиста, порадам класного керівника.

Шкільні кабінети достатньо обладнані технічними засобами навчання, забезпечені наочними посібниками, науковою, навчальною та методичною літературою.

Перебування на навчальній практиці дало мені величезний досвід у сфері педагогіки і психології. Мені сподобалося проходити практику в цьому класі, бо діти розумні, слухняні і взагалі мають гарні показники. Також мені сподобався класний керівник. Завдяки його порадам я отримав безцінний досвід.

Я, вважаю, що навчальна практика дуже позитивна та корисна річ для студентів - вчителів початкових класів.

Директор школи: С.В. Дєлєскє

Класний керівник: О.А.Ветчинкіна

Оцінка вчителя за проходження практики:

Класний керівник: О.А.Ветчинкіна

Психолого - педагогічна характеристика учнів

3 -А класу

У класі всього 24 учнів. За рівнем фізичного і розумового розвитку всі інші діти мають змогу навчатися в школі.

Це третій рік навчання, але виділяється учнів, який ще не вміє вчасно включатися в учбовий процес (Кузнєцов Роман). Його постійно треба контролювати, бо хлопчик має проблеми зі здоров’ям.

і Учні отримали достатню кількість корисних звичок і навичок життя у колективі, уміння спілкуватися з однолітками, дорослими, тобто набути елементарного соціального досвіду. Але це притаманно всім дітям. З деякими ще треба працювати. Це є однією із задач класу.

З перших днів виявились діти, які активні на уроках, уважні, самостійні в організ. процесі, проявляють зацікавленість у навчанні. Але є учні, які потребують особливої уваги. (Лимаренко Сергій, Варушкіна Юлія, Кузнецов Роман, Моргун Кристина)

Інших учнів треба підтримувати у їх бажаннях навчатися у їх прагненнях до самостійності. Деяким дітям потрібна особлива увага з боку батьків, щоб дитина мала змогу краще вчитися, розвивати творчі, інтелектуальні здібності. Це також одна із проблем класу.

Захід провів студент - практикант факультету пвпк Донбаського державного педагогічного університету Лазуренко в.О.

У 3 - А класі ЗОШ №8 м. Слов’янська

Виховна бесіда на тему: «Обережно ожеледиця»

Виховний захід був проведений в ЗОШ №8 у 3 - А класі, тривалістю 25 хв.

Ця бесіда була проведена 1 лютого 2013 року за планом виховної роботи

класного керівника.

Мета даного заходу підібрана таким чином, щоб не тільки можна було дати нові знання, але й перевірити ті, що вже мають учні.

Мета: розповісти дітям розповіли про ПДД під час ожеледиці. Був використаний проектор, як ТЗН, для кращого сприйняття учнями правил дорожнього руху. Загалом діти дотримують ПДД, так як їхня школа знаходиться на важливій автомобільній артерії м.Слов’янська. Багато дітей приходять до школи пішки, тому ця інформація була для них доречна.

Класний керівник: О.А.Ветчинкіна