Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
virobnicha_pr.docx
Скачиваний:
1247
Добавлен:
07.02.2016
Размер:
53.24 Кб
Скачать

Розділ і. Місце проходження виробничої практики.

Виробничу практику я проходила у відділі Держкомзему Костянтинівського району Донецької області. Керівником практики від Харківського національного аграрного університету ім. В. В. Докучаєва було призначено Юхно А. С. , а від підприємства призначено керівника головного спеціаліста з землеустрою – Зінчук Є. С. , практику проходила в період з 28 травня по 22 червня 2012 року. Підприємство знаходиться за адресою: Донецька область, м. Костянтинівка, пр. Ломаносова, 156. Під час проходження практики займала посаду практиканта.

Прибувши на місце проходження виробничої практики я познайомилась із трудовим колективом відділу та його структурою. Управління Держкомзему у Костянтинівському районі поділяється на 4 сектори:

1 сектор ДЗК;

2 сектор землеустрою, моніторингу та охорони земель;

3 сектор оцінки та ринку землі;

4 сектор державної інспекції.

У відділі Держкомзему працюють 12 землевпорядників, 3 головних спеціаліста, 1 провідний спеціаліст сектору землі, 1 головний державний інспектор, 1 завідуючий відділом охорони земель.

Начальником Костянтинівського районного відділу земельних ресурсів є Андрейко М. А.

Відділ Держкомзему у Костянтинівському районі Донецької області (далі – відділ) є територіальним органом Держземагенства, підзвітним та підконтрольним Держкомзему та відповідно головному управлінню Держкомзему у Донецькій області (далі – головне управління).

Відділ у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України і Кабінету Міністрів України, наказами Держкомзему, головного управління, а також цим Положенням.

Основними завданнями відділу є (дод );

- підготовка та внесення головному управлінню пропозицій щодо формування державної політики у сфері регулювання земельних відносин, використання, відтворення, охорони та проведення моніторингу земель, ведення державного земельного кадастру, здійснення землеустрою, встановлення меж області, району, міста, району в місті, села і селища, забезпечення її реалізації та проведення земельної реформи;

- координація роботи з проведення земельної реформи;

- організація і забезпечення ведення державного земельного кадастру та координація робіт з підготовки земельно-кадастрової документації;

- здійснення землеустрою і проведення моніторингу земель;

- участь у виконанні державних, галузевих і регіональних програм з питань регулювання земельних відносин, установлення меж області, району, міста, району в місті, села і селища, раціонального використання земель, їх відтворення та охорони, проведення моніторингу земель, відтворення родючості ґрунтів, ведення державного земельного кадастру і територіального планування;

- здійснення державного контролю за використанням та охороною земель.

Відділ має право (дод );

- одержувати в установленому законодавством порядку від місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також від підприємств, установ та організацій інформацію, документи і матеріали, необхідні для виконання покладених на нього завдань;

- залучати спеціалістів територіальних підрозділів центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками) для розгляду питань, що належать до його компетенції;

- організовувати і проводити конференції, семінари, наради з питань, що належать до його компетенції;

- утворювати за погодженням з іншими територіальними підрозділами центральних і місцевих органів виконавчої влади комісії, експертні та консультативні ради і робочі групи.

Відділ в процесі виконання покладених на нього завдань взаємодіє з територіальними підрозділами центральних і місцевих органів виконавчої влади, органами місцевого самоврядування.

Відділ очолює начальник, який призначається на посаду і звільняється з посади Головою Держкомзему.

Начальник відділу має заступників, які призначаються на посаду і звільняються з посади начальником головного управління за поданням начальника відділу.

Старшого державного інспектора району (заступника начальника відділу або керівника територіального підрозділу Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель) призначає на посаду та звільняє з посади начальник головного управління за поданням першого заступника начальника (заступника начальника) головного управління – Головного державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель Донецької області.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]