Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
attachment.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
323.07 Кб
Скачать

IV.Висновок

В даній роботі на прикладі туристичного оператора „Арктур”, було розроблено проект туру, а саме туру під назвою «Ukrainian heritage» („Українська спадщина”).

Даний тур є індивідуально розробленим для певної туристичної групи, складом 12 осіб, що прибувають до України зі Сполучених Штатів Америки, за маршрутом туру Нью-Йорк-Київ-Нью-Йорк. Тур, за своїм спрямуванням є етнічним, а отже можна сказати, що дані туристи є нащадками української діаспори в США. Вони прагнуть дізнатися більше про землю своїх предків, і дана туристична програма допомагає їм у цьому.

Варто сказати, що туристи є членами „Українського Народного Союзу Америки”, організації української діаспори в Сполучених Штатах

Період перебування в Україні – 21-29 серпня 2012 року.

Розміщення туристів відбуватиметься в готелі „Україна ***” що знаходиться за адресою вул.Інститутська 4, у двомісних номерах, напівпансіон. В готелі туристи проведуть 8 ночей. Вартість номеру за 1 ночівлю, включаючи дворазове харчування – 555 грн. Вартість цих послуг за весь тур – 4400 грн. Для поселення було оформлено заявку на бронювання

В даній роботі було надано характеристику туру в програмі перебування, інформаційному листку, технологічній картці туристичного маршруту. Було проведено повну калькуляцію вартості туру, орієнтовано - 17529,60 грн (послуг, що входять до вартості, та окрему зазначено вартість послуг, що не входять). Окрему було розраховано вартість номеру та було оформлено калькуляційну картку на страву „Крученики, фаршировані гречаною кашею та грибами”

Отже, можна підбити певний підсумок: те, що даний тур було розроблено саме під туристів з Америки не означає, що він не може бути цікавим для інших груп туристів, так як українська діаспора – одна з найсильніших у світі, і, на мою думку, бажаючі побачити землі своїх предків, знайдуться в багатьох країнах світу.

9

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]