Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Instruktazhi_z_pitan_okhoroni_pratsi.docx
Скачиваний:
15
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
192.41 Кб
Скачать

«Восторг Вояж»

Туристическое агентство «Восторг Вояж» это качественный отдых в любой стране мира! Агентство было образовано группой профессиональных, опытных руководителей и менеджеров, имеющих солидный опыт работы на туристическом рынке.

Успешно работая на рынке туристических услуг, мы приобрели огромный опыт и завоевали симпатии и доверие туристов, многие из которых стали нашими постоянными клиентами.

Наше агентство предлагает туры на любой вкус и достаток — от экономных и стандартных до индивидуальных и эксклюзивных, давая нашим клиентам возможность идеально устроить свой отдых.

Мы одинаково хорошо разбираемся в пляжном отдыхе, горнолыжных турах, экскурсионных, индивидуальных программах и бизнес-поездках.

Мы не разделяем направления на любимые и остальные. Для нас все наши направления одинаково важны. Компания стремится к тому, чтобы каждый турист был доволен отдыхом!

Сегодня мы можем предложить Вам полный спектр услуг:

— организация групповых и индивидуальных туров;

— бизнес-туризм;

— экскурсионные туры;

— паломнические поездки;

— лечебно-оздоровительный отдых;

— морские круизы;

— детский отдых;

— бронирование гостиниц любой категории в Украине и за рубежом;

— содействие в оформлении выездных документов;

— оформление страховых полисов;

— бронирование и продажа авиабилетов на любые авиакомпании и все направления.

А также  у нас есть сезонные предложения — горящие путевки на популярные направления. Отличный отдых по демократичной цене.

Наши менеджеры высококвалифицированные специалисты, прекрасно знают многие страны и следят за всеми изменениями на популярных туристических направлениях, что позволяет организовать отдых наших клиентов на самом высоком уровне.

Ориентируясь на индивидуальную работу с каждым клиентом, учитывая все Ваши требования и пожелания, мы делаем все, чтобы Ваша поездка стала успешной, а Ваш отдых был наполнен только приятными впечатлениями!

Договірні відносини в туризмі

- система договорів і взаємних зобов'язань, що випливають з договорів, які укладаються між туристськими організаціями, а також між туристськими організаціями і туристом. Основний документ Д. в. в т. - договір, що є погодженим волевиявленням двох чи кількох осіб про встановлення, зміну або припинення цивільних прав і обов'язків. У тій частині договорів, які туристська організація укладає з громадянами, вони є договорами приєднання. У практиці діяльності туристських організацій існують попередні договори, згідно з якими туроператор і турагент пропонують клієнтові укласти в майбутньому основний договір на визначених істотних умовах з оплатою у встановлений термін. Зміст договору розкриває конкретні умови, що визначають сукупність прав і обов'язків сторін, вимоги до порядку і термінів його реалізації: умови про предмет договору; суттєві умови; умови спеціальні, щодо яких має бути досягнуто згоди. До істотних умов договору належать: інформація про туроператора/тур-агента, включаючи дані про ліцензії, юридичну адресу, банківські реквізити; відомості про туриста в необхідному обсязі;' достовірна інформація про споживчі властивості туристського продукту (програма перебування, маршрут, умови безпеки, результати сертифікації туристського продукту); дата і час початку та закінчення туру; порядок зустрічі, проводів і супроводження туриста; права, обов'язки і відповідальність сторін; роздрібна ціна туристського продукту і порядок його оплати; мінімальна кількість туристів у групі, термін інформування туриста про перенесення часу або скасування подорожі через недобір групи; умови зміни і розривання договору, порядок врегулювання виниклих у зв'язку з цим суперечок і відшкодування збитків сторін; порядок і терміни висування претензій туристом. Відповідно до Закону України "Про туризм" (розділ V), турист має право вимагати від туропе-ратора чи турагента надання йому всіх послуг, що входять в тур, незалежно від того, ким ці послуги надаються; туроператор/турагент не несе відповідальності за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань за договором, якщо доведе, що воно сталося внаслідок дії нездоланної сили. Договором роздрібної купівлі-продажу передбачено порядок відшкодування збитків і збитку сторонам у випадку розривання договору, що розповсюджується і на сферу туризму.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]