Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ира практика.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
10.02.2016
Размер:
104.96 Кб
Скачать

ЗМІСТ

Вступ

1 Роль підприємства в господарській діяльності регіону, номенклатура виробів і послуг підприємства.

2 Структура підприємства

3 Обов'язки посадових осіб молодших інженерно-технічних працівників.

4 Робота відділів підприємства.

5 техніка безпеки

Висновок

ВСТУП

Виробнича практика є одним з найважливіших видів навчальної роботи, покликана максимально підготувати майбутніх бакалаврів до практичної роботи, підвищити рівень їхньої професійної підготовки, забезпечити надбання навичок роботи у виробничих колективах.

Метою практики є вивчення виробничо-господарської діяльності фірми, організації, або підприємства (далі підприємства) з виробництва (проектування, експлуатації, модернізації та ремонту) комп'ютерних систем, експлуатації технологічного обладнання, надбання практичних знань про технологію і конструювання спеціалізованих комп'ютерних систем, закріплення і поглиблення знань з теоретичних дисциплін, надбання практичних навичок роботи.

1 Роль підприємства в господарській діяльності регіону, номенклатура виробів і послуг підприємства

Сервісний центр компанії «Неолоджик» на сьогоднішній день є одним з найбільших в м.Одесі - він розташований у власному приміщенні в центрі міста і містить великий штат висококваліфікованих інженерів. Величезний досвід і професіоналізм його співробітників, наявність сучасного устаткування і давні налагоджені зв'язки з найбільшими постачальниками дозволяють виробляти якісне гарантійне та післягарантійне обслуговування складної комп'ютерної та оргтехніки.

«Неолоджик» – перший національний CDMA оператор. Вони надають послуги місцевого і мобільного зв'язку стандарту CDMA, а також бездротовою доступ в Інтернет в 21 регіоні України. Вони готові запропонувати людям більше, ніж інші оператори. Їхня місія - забезпечувати свободу комунікацій між людьми, роблячи життя яскравим і вільним в часі і просторі. «Інтертелеком» - правильний вибір! Компанія «Неолоджик» надає якісний, доступний, екологічно безпечний і конфіденційний зв'язок. Унікальною пропозицією компанії є можливість одночасного надання абонентам прямого міського і мобільного номерів. Важливі переваги стандарту CDMA, на базі якого працює компанія «Неолоджик» - якість зв'язку, безпека для здоров'я людей і висока конфіденційність зв'язку.

Одним з динамічно розвиваються напрямків діяльності компанії є оптова торгівля і дистрибуція. В даний час портфель дистрибуції компанії «Неолоджик» містить такі імениті бренди як Ok-нетто (кабельно-провідникова продукція) і Брант (мережеве обладнання).

Завдяки налагодженій логістиці, постійно удосконалюється методам роботи з замовниками та розширенню спектру обладнання, що постачається клієнтська база компанії «Неолоджик» постійно росте. Системні інтегратори, роздрібні компанії, інтернет-магазини, інтернет-провайдери з усіх регіонів України зробили свій вибір на користь нашої компанії і сьогодні є нашими партнерами.

2 Структура підприємства

Напрямки діяльності:          Комп'ютери          Сервери та ДБЖ          Комплектуючі          Портативна техніка          Периферійні пристрої та оргтехніка          програмне забезпечення          Витратні матеріали          Мережеве активне обладнання          Мережеве пасивне обладнання          LCD, плазмові, портативні телевізори          Аксесуари

Товариство з ообмеженою відповідальністю «Неолоджик»

Юридична адреса: Украина, г.Одесса, ул. Пироговская, 21

Почтова адреса: service@neologic.com.ua

Сервісний центр компанії «Неолоджик» постійно розширює спектр надаваних послуг, основні з них:     обслуговування та ремонт ноутбуків, КПК; (. ремонт, настройка, модернізація, переустановка програм і пр)     обслуговування та ремонт комп'ютерів (настройка обладнання, ремонт та заміна комплектуючих, переустановка програм, відновлення інформації тощо).     обслуговування та ремонт оргтехніки і периферійних пристроїв - принтерів, копірів, МФУ, ДБЖ, факсів.     профілактика та модернізація устаткування: наші інженери порекомендують найкращий графік профілактичних робіт, допоможуть підібрати додаткове сумісне обладнання, збільшити по можливості ресурси вже придбаної техніки. Можливі консультації щодо вибору та використання оргтехніки та витратних матеріалів.     ремонт мобільних телефонів. Наш сервісний центр надає послуги з програмного і апаратного ремонту мобільних телефонів стандартів GSM і СDМА, КПК і комунікаторів:         заміна корпусних частин, комплектуючих, ремонт системних плат і т.д.;         усунення (відновлення) механічних пошкоджень;         відновлення мобільних телефонів після контакту з вологою;         косметичне чищення;         розблокування, русифікація, перепрошивка. Компанія проводить ремонт мобільних телефонів основних світових виробників - Nokia, Sony Ericsson, Motorola, Samsung, Siemens, LG, а також Fly, Apple iPhone 2G і iPhone 3G компанії Apple.     заправлення та відновлення картриджів. Можлива оперативна доставка картриджів по Одесі - Вам потрібно лише подзвонити і зробити замовлення. Ми використовуємо витратні матеріали провідних компаній, таких як статичні компоненти управління, ATM, FUJI, Samsung та ін, Що дозволяє домогтися відмінної якості друку і продовжити термін служби картриджа.     антивірусна діагностика, видалення вірусів.     настройка і модернізація локальних комп'ютерних мереж     віддалене адміністрування. Сервісний центр «Неолоджик» здійснює сервісну підтримку проектів та обслуговування організацій будь-якого рівня: від малих підприємств до великих корпорацій.