Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсова робота по ОГГ-2012.docx
Скачиваний:
81
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
84.78 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту україни національний університет харчових технологій

ЗАТВЕРДЖУЮ

В.о. ректора __________ С.В. Іванов

(підпис) (Ініціали, прізвище)

«_____» ____________ 2012 р.

Організація готельного господарства методичні вказівки

до виконання курсової роботи для студентів

напряму 6.140101 „Готельно-ресторанна справа”

денної форми навчання

Реєстраційний номер СХВАЛЕНО

електронних методичних на засіданні кафедри

вказівок у НМУ організації готельного та

_____________________ туристичного обслуговування

Протокол № 08

від 24.12.2010 р.

Київ нухт 2012

Організація готельного господарства: Метод. вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму 6.140101 „Готельно-ресторанна справа” денної форми навчання / Укладачі: Д.І.Басюк, С.А.Шульга – К.: НУХТ, 2012. – 33 с.

Рецензент – Поліщук Г.Є., канд. техн. наук, доцент, зав.

кафедри Національного університету харчових технологій

Укладачі: Д.І.Басюк, канд. пед. наук, доцент

С.А.Шульга, канд. техн. наук, старший викладач

Відповідальний за випуск Д.І.Басюк, канд. пед. наук, доцент

1. Загальні положення

Курсова робота є однією з основних кваліфікаційних наукових робіт, що виконується студентами індивідуально під час їх навчання. Вона містить науково обґрунтовані теоретичні або практичні результати, наукові положення, які виносяться автором для публічного захисту.

Згідно з навчальним планом студенти третього курсу спеціальності 6.140101 “Готельно-ресторанна справа” виконують курсову роботу з дисципліни “Організація готельного господарства”, яка є невід'ємною частиною навчального процесу підготовки фахівців для підприємств гостинності.

Виконання курсової роботи є формою контролю засвоєних студентами знань, яка дозволяє систематизувати та поглибити здобуті знання, творчо застосувати їх у вирішенні конкретних задач, розвинути навички самостійної роботи.

Методичні вказівки мають на меті надання допомоги студентам у виконанні самостійнго наукового дослідження і містять основні вимоги до змісту та оформлення курсової роботи, організації виконання, порядку захисту та критеріїв оцінювання., також орієнтовну тематику курсових робіт,.

Метою виконання курсової роботи з дисципліни “Організація готельного господарства” є :

– систематизація і закріплення та розширення у студентів знань, які були отримані ними під час вивчення навчальної дисципліни з урахуванням світового і вітчизняного досвіду розвитку готельного господарства;

– розвиток вміння користуватися фаховою літературою, нормативно-правовою базою з питань організації готельного господарства, а також загальнодоступними джерелами інформації (Internet, Intranet та інші);

– удосконалення вмінь самостійної пошукової роботи і оволодіння методикою дослідження при вирішенні проблемних питань, які розгдядаються в курсовій роботі.

– формування навичок навичок аналізу та узагалення власного практичного досвіду та досвіду роботи кращих підприємств галузі, розробка пропозицій та конкретних висновків для покращення діяльності готельного підпрємства в сучасних ринкових умовах..

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]