Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
isu / OKIY_metod.doc
Скачиваний:
41
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
315.39 Кб
Скачать

Контрольні завдання до другого розділу

  1. В чому особливість технологічних комплексів (ТК) як об’єктів керування ? Які існують типи ланок ТК і як ТК поділяють за способом об’єднання ланок ?

  2. В чому особливість технологічних комплексів (ТК) як об’єктів керування ? Наведіть і опишіть постановку задачі оптимального керування ТК ?

  3. В чому особливість технологічних комплексів (ТК) як об’єктів керування ? Для чого і як проводять декомпозицію задачі оптимального керування ТК ?

  4. Наведіть і опишіть постановку задачі оптимального керування ТК з парале-льно працюючими апаратами неперервної дії ? Як розв’язують цю задачу, коли цільова функція лінійна ?

  5. Наведіть і опишіть постановку задачі оптимального керування ТК з парале-льно працюючими апаратами неперервної дії ? Як розв’язують цю задачу, коли цільова функція нелінійна, безперервна, випукла та її можна продиференцювати ?

  6. Наведіть і опишіть постановку задачі оптимального керування ТК з послідо-вно працюючими апаратами неперервної дії ? Як розв’язують цю задачу, коли цільова функція лінійна ?

  7. Наведіть і опишіть постановку задачі оптимального керування ТК з послідо-вно працюючими апаратами неперервної дії ? Як розв’язують цю задачу, коли цільова функція довільна ?

  8. Наведіть і опишіть постановку задачі оптимального керування ТК з послідо-вно працюючими апаратами неперервної дії? В чому особливість розв’язан-ня цієї задачі, коли у разі наявності рецикла ?

  9. Які особливості має ТК з апаратами періодичної дії (АПД) як об’єкт керування ? Які ТК з АПД мають послідовно-часове і паралельно-часове завантаження і вивантаження ?

  10. Які особливості має ТК з апаратами періодичної дії (АПД) як об’єкт керування ? Як оптимізують роботу цього ТК у разі паралельно-часового завантаження і вивантаження ?

  11. Які особливості має ТК з апаратами періодичної дії (АПД) як об’єкт керування ? Як оптимізують роботу цього ТК у разі паралельно-часового завантаження і послідовно-часового вивантаження ?

  12. Які особливості має ТК з апаратами періодичної дії (АПД) як об’єкт керування ? Як оптимізують роботу цього ТК у разі послідовно-часового завантаження і паралельно-часового вивантаження ?

  13. Які особливості має ТК з апаратами періодичної дії (АПД) як об’єкт керування ? Як оптимізують роботу цього ТК у разі послідовно-часового завантаження і вивантаження ?

  14. Які особливості має каскад буферних збірників (БЗ) та окремий БЗ як об’єкт керування у разі автоматизації виробничого потоку рідинних продуктів ? Як вибирають об’єм БЗ і як їх поділяють за часом перебування продукту в БЗ ?

  15. Які алгоритми використовують для керування виробничим потоком рідинних продуктів і як їх вибирають ? Які показники використовують як критерії такого вибору ?

  16. Наведіть і опишіть схему автоматизації виробничого потоку рідинних продуктів з допомогою усереднювального регулювання рівня. Порівняйте її із схемою, в якій використовуються регулятори витрати

  17. Наведіть і опишіть схему автоматизації виробничого потоку рідинних продуктів з регуляторами витрати у разі зміни витрати з допомогою регулювальних клапанів. Порівняйте її із схемою, в якій використовуються регулятори рівня

  18. Наведіть і опишіть схему автоматизації виробничого потоку рідинних продуктів з регуляторами витрати у разі зміни витрати з допомогою зміни роботи насоса. Порівняйте її із схемою, в якій використовуються регулятори рівня.

  19. Які особливості мають потоково-транспортні системи (ПТС) як об’єкти керування у разі автоматизації виробничого потоку сипких продуктів ? Які функції має і як реалізується підсистема дискретного керування електроприводами?

  20. Які особливості мають потоково-транспортні системи (ПТС) як об’єкти керування у разі автоматизації виробничого потоку сипких продуктів ? Які функції має і як реалізується підсистема неперервного регулювання витрати сипких продуктів ?

Соседние файлы в папке isu