Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
isu / OKIY_metod.doc
Скачиваний:
41
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
315.39 Кб
Скачать

Контрольні завдання до четвертого розділу

  1. Яке призначення має і функції яких систем виконує комп’ютерно-інтегрована система керування (КІСК) ? Що входить до складу цієї системи ?

  2. В чому полягає функціональна інтеграція в КІСК ? Які функціональні рівні існують в КІСК і яке їх призначення ?

  3. В чому полягає інформаційна інтеграція в КІСК ? Як організують інтегровану базу даних ?

  4. В чому полягає програмна і технічна інтеграція в КІСК ? Які вимоги ставлять до складових програмного забезпечення, які інтегрують ?

  5. Які робочі станції(РЧ) і обчислювальні мережі(ОМ) може має мати КІСК ? Які функції виконують організаційно-економічна станція ?

  6. Які робочі станції(РЧ) і обчислювальні мережі(ОМ) може має мати КІСК ? Які сервери використовуються в КІСК ? В залежності від чого і як може змінюватися її технічна структура ?

  7. Які робочі станції(РЧ) і обчислювальні мережі(ОМ) може має мати КІСК ? В чому особливість організації інформаційної шини підприємства ? Які робочі станції і сервери до неї підмикаються ?

  8. Які функції виконує і яку структуру має корпоративна система керування бізнес-процесами ? Чим вона відрізняється від автоматизованої системи керування підприємством ? Які існують варіанти впровадження цих систем ?

  9. Як використовуються Web-технології під час створення корпоративних систем ? В чому полягають особливості технічного і програмного забезпечень у разі використання Web-технологій ?

  10. Яким вимогам повинна відповідати система керування бізнес-процесами ? З яких підсистем вона складається ? Яку інформацію зберігає інтегрована база даних цієї системи ?

  11. Які функції виконує і з яких компонентів складається підсистема „постачання-збут” системи керування бізнес-процесами ?

  12. Які функції виконує і з яких компонентів складається підсистема „кадри” системи керування бізнес-процесами ?

  13. Які функції виконує і з яких компонентів складається підсистема „бухгалтерія” системи керування бізнес-процесами ?

  14. Які функції виконує і з яких компонентів складається підсистема „виробництво” системи керування бізнес-процесами ?

  15. В чому особливість організації корпоративної обчислювальної мережі у вигляді Intranet-мережі ? Які протоколи використовують у цих мережах ? Опишіть особливості діалога типу дейтаграма

  16. В чому особливість організації корпоративної обчислювальної мережі у вигляді Intranet-мережі ? Які протоколи використовують у цих мережах ? Опишіть особливості діалога типу сеанс

  17. Як використовують FDDI-технологію для утворення магістралі корпоративної мережі ? Які при цьому існують методи прискорення роботи маршрутизаторів ? Наведіть недоліки і переваги цього варіанта

  18. Як використовують Gigabit Ethernet-технологію для утворення магістралі ко-рпоративної мережі ? Наведіть недоліки і переваги цього варіанта

  19. Як використовують АТМ-технологію для утворення магістралі корпоратив-ної мережі ? Наведіть недоліки і переваги цього варіанта

  20. Як використовують ІР-технологію для утворення магістралі корпоративної мережі ? Наведіть недоліки і переваги цього варіанта

Соседние файлы в папке isu