Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Детали машин Коробка видбору.pdf
Скачиваний:
44
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
1.47 Mб
Скачать

лах «Стандартні вироби» і «Матеріали» графу «Позначення» не заповнюють. Стандартні вироби записують у такій послідовності: відповідають міждержавним, державним, галузевим, стандартам підприємств. В межах кожної категорії стандартів запис рекомендовано проводити по групах виробів, об’єднаних за їхнім функціональним призначенням (наприклад, підшипники, кріпильні вироби - болти, гвинти, шайби, шпильки), а в межах кожного найменування – в порядку зростання розмірів, тобто їхніх діаметрів або довжин. З кожною деталлю має бути вказаний відповідний стандарт. В розділ «Матеріали» вносять всі матеріали, що безпосередньо входять в специфікуємий виріб.

9.3. Конструкторська документація проекту

Комплектацією та оформленням конструкторської документації завершується робота над курсовим проектом. Пояснювальна записка виконується на аркушах формату А4 з однієї сторони і складається з наступних частин:

1.Титульний лист проекту (показано в Додатку 1) є сторінкою 1, номер якої не ставиться на аркуші.

2.Зміст є сторінкою 2, номер якої не ставиться на аркуші.

3.Вступ є сторінкою 3, починаючи з якої послідовно проставляються номера всіх сторінок на всіх аркушах Пояснювальної записки.

4.Матеріал поділяється на Розділи, які нумерують однією цифрою. Підрозділи мають подвійну нумерацію.

5.В тексті Пояснювальної записки мають бути посилання на стандарти, довідники, підручники та інші документи. При посиланні вказують номер джерела, під яким він поставлений в Списку літератури.

67