Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт про школу.docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
86.21 Кб
Скачать

5.Результати роботи з одарованими дітьми

Наукова робота ліцеїстів та їх наукових керівників має високу результативність. Щороку декілька десятків дипломів різних ступенів поповнюють скарбницю досягнень ліцею.

Учні ліцею масово долучаються до участі у міжнародних, всеукраїнських конкурсах “Левеня”, “Кенгуру”, “Колосок”, “Лелека”, “Гринвіч”, “Соняшник”.

Уже три роки поспіль на базі НЛТ “Пошук” діє літній математичний табір, у рамках якого проходять тренінги особистісного зростання, цікаві, різноманітні за формою та змістом заняття з математики, екскурсії до історичних місць м.Старокостянтинова, відбувається культурний відпочинок, спілкування з природою.

«Гармонія» - таку назву має учнівське об’єднання за інтересами. За результатами обласного та Всеукраїнського етапів Всеукраїнського конкурсу на сучасну модель учнівського самоврядування ліцей отримав Диплом І ступеня (координатор - заступник директора з виховної роботи Карпова Ю.Б.).

Активну роботу з героїко-патріотичного виховання здійснює пошуковий загін «Пам'ять» (керівник Повітц Т.Н., Кухарчук Н.Б.), підсумками роботи якого є дві книги: «Щоб пам’ятали», «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Ці книги презентувались на обласній виставці і були відзначені дипломами.

Ліцеїсти - активні учасники і переможці спортивних змагань всіх рівнів.

І місце посіли учні 7-х класів на міському етапі «Старти надій», команда шахістів – переможець міського турніру з шахів «Чемпіон», волейбольна команда – переможець міських змагань, результативно виступають команди легкоатлетів ліцею. Найбільшим нашим успіхом у 2011 р. - здобуття ліцеїстом Поліщуком Олександром звання чемпіона світу з гирьового спорту.

6.Висновок

Аналіз результатів роботи школи за 2012-2013 навчальний рік свідчить про виконання річного плану роботи школи у повному обсязі. З інформації поданої вище видно, що школа розвивається з року в рік. Видно також і те, що дирекція та педагогічний склад школи намагається зробити все для того, щоб дати дітям якомога кращий рівень освіти, а також передати свій власний досвід для того, щоб учні випустившись зі школи були успішними ,підготовленими та досягали все нових висот у житті.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]