Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ФАХОВА ПРАКТИКА 09.02.15-01.03.15.docx
Скачиваний:
16
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
1.29 Mб
Скачать

Висновок

Фахова практика є джерелом накопичення практичного досвіду роботи по вибраній спеціальності та закріплення теоретичних знань. Вона відіграє важливу роль у підготовці спеціалістів високого рівня.

Я проходила практику на Товаристві з обмеженою відповідальністю «Гор-Агро».За час проходження практики я спостерігала за бухгалтерською роботою та виконувала її. Ознайомилася з організаційною структурою підприємства,організацією управління підпиємством,порядком збереження основних засобів з організацією складського обліку господарства,вивчила порядок оформлення первинних та зведених документів за господарськими операціями,закріпила навички роботи у 1С«Бухгалтерія»,та зібрала і опрацювала необхідний матеріал для написання звіту з практики.

Головний бухгалтер контролює процес документального оформлення господарських операцій,руху,опрацювання і зберігання документів.

Основними галузями діяльності ТзОВ «Гор-Агро» змішане сільське господарство,вирощування інших однорічних і дворічних культур,розведення великої рогатої худоби молочних порід та розведення свиней.

Перспективними напрямками розвитку підприємства є розширення тваринницької та рослинницької бази.

Особисто для себе я зробила висновок, що такого роду практика є дуже важливим елементом навчання для молодого спеціаліста, бо дає уяву про реальнее ведення бухгалтерського обліку на підприємстві. Це таке собі випробування, яке дає змогу зрозуміти чи справді ти можеш бути бухгалтером чи ні, чи на вірному ти шляху.