Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ 4 курс / ЗВІТ 4 курс / звіт / ДОДАТКИ / АУДИТОРСЬКИЙ ЗВІТ..doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
550.4 Кб
Скачать

Договір № ___ на виконання аудиторських послуг

м. ___________ “____” ______ 20___ р.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Аудиторська фірма “___________”, що називається в подальшому ВИКОНАВЕЦЬ, в особі директора _____________________ – сертифікат серії А № _________ від _________ р., свідоцтво про реєстрацію ТзОВ в реєстрі суб’єктів аудиторської діяльності Аудиторської палати України № _____, видане згідно рішення АПУ № _____ від __________ року, з одного боку, та ______________, що називається в подальшому ЗАМОВНИК, в особі Голови правління _____________________, з іншого боку, уклали даний Договір про наступне:

1. Предмет договору

    1. ЗАМОВНИК доручає, а ВИКОНАВЕЦЬ приймає на себе виконання аудиторських послуг на умовах, передбачених даним договором.

    2. Аудиторські послуги включають перевірку правильності, повноти і достовірності відображення в фінансовій звітності ЗАМОВНИКА господарських операцій, відповідності чинному законодавству та встановленим нормативам за період з _________ по ____________.

2. Зобов’язання сторін

2.1 ЗАМОВНИК зобов’язується:

  • надати аудиторам можливість доступу до будь-яких записів, документації та іншої інформації, яка запрошена у зв’язку з аудитом;

  • відмовитись від будь-яких дій, які здійснюються з метою виявлення впливу на думку аудитора;

  • створювати умови для виконання робіт, вказаних у п.1.1. та календарному плані;

  • недотримання ЗАМОВНИКОМ даної вимоги дає ВИКОНАВЦЮ право одностороннього розірвання Договору з відшкодуванням понесених витрат і оплати виконаної частини роботи.

2.2. ЗАМОВНИК має право:

- визначити коло осіб, що мають право ознайомитись з результатами аудиторської перевірки;

- на свій ризик не вносити у фінансову звітність і не виконувати інші письмові рекомендації ВИКОНАВЦЯ за результатами аудиту.

2.3. ВИКОНАВЕЦЬ зобов’язується:

  • дотримуватись умов конфіденційності інформації та інших принципів аудиту;

  • описати форму, в якій замовнику буде видана інформація про результати проведеної аудитором роботи (обсяг та склад переданої замовнику документації);

  • дотримуватись вимог до якості у відповідності до стандартів та норм аудиту, законодавчих актів;

  • на основі діючого законодавства, існуючих норм і стандартів, умов цього договору, професійних знань і досвіду, самостійно визначає форми і методи аудиту.

2.4. Зміст та обсяг аудиторських послуг визначається ЗАМОВНИКОМ і ВИКОНАВЦЕМ в календарному плані (Додаток 1), який є невід’ємною частиною Договору.

3.Порядок здачі та приймання робіт

    1. Зміст, обсяг і термін виконання аудиторських послуг, а також перелік підготовлених ВИКОНАВЦЕМ документів визначаються в календарному плані робіт на особливих умовах.

    2. Після завершення робіт ВИКОНАВЕЦЬ надає ЗАМОВНИКУ акт здачі-приймання виконаних робіт (Додаток 3) з прикладанням документів, передбачених Договором.

    3. Даний Договір припиняє свою діяльність при:

а) неможливості виконання узгоджених робіт в зв’язку з веденням ЗАМОВНИКОМ бухгалтерського обліку в неповному об’ємі, або з грубими порушеннями законодавства про організацію обліку та звітності суб’єктами господарювання України;

б) ліквідації однієї з сторін;

в) закінчення терміну дії цього Договору.

Не дивлячись на припинення цього Договору, не виконані зобов’язання сторін, витрати по яким понесені, але не задоволені один одним або третьою стороною протягом дії даного Договору, будуть збережені і підлягають виконанню в обов’язковому порядку (включаючи компенсацію втраченого зиску ).

3.4. Будь-які суперечки, які виникли у зв’язку з даним Договором, повинні вирішуватись шляхом переговорів, а при недосягненні згоди - через суд.

Соседние файлы в папке ДОДАТКИ