Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ 4 курс / ЗВІТ 4 курс / звіт / ДОДАТКИ / АУДИТОРСЬКИЙ ЗВІТ..doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
550.4 Кб
Скачать

4.Термін виконання робіт

    1. Відповідно плану-графіка.

5. Вартість робіт та порядок розрахунків

    1. ВИКОНАВЕЦЬ та ЗАМОВНИК узгоджують обсяги виконання робіт, виходячи із стану бухгалтерського обліку ЗАМОВНИКА, кількості і складності господарських операцій за звітний період тощо.

    2. Оплата здійснюється в залежності від визначеного обсягу робіт за домовленістю сторін.

    3. За надані аудиторські послуги ЗАМОВНИК надає Виконавцю оплату згідно протоколу узгодження ціни (Додаток 2 )

    4. Оплата здійснюється авансом в розмірі 50 відсотків визначеної суми.

    5. ВИКОНАВЕЦЬ і ЗАМОВНИК, в разі непередбаченого збільшення обсягу роботи зобов’язанні узгодити додатковим протоколом (Додаток 2) додаткову суму оплати аудиторських послуг.

    1. Повний розрахунок за договором сплачується в одноденний термін після завершення роботи (отримання акту здачі-прийняття виконаних робіт з відповідними позначками) у формі безготівкового розрахунку.

    2. За прострочення розрахунків ЗАМОВНИК сплачує штрафні санкції в розмірі 0,02% за кожний день затримки. Сплата штрафних санкцій не звільняє від виконання договірних зобов’язань і проведення розрахунків.

6.Відповідальність сторін

    1. ЗАМОВНИК відповідає:

  • за достовірність наданої аудиторам інформації;

  • за виявлені відхилення та порушення, за фінансові результати та звітність про них;

  • у випадку невиконання рекомендацій аудитора;

  • за невиконання зобов’язань прийому та оплати робіт.

6.2. ВИКОНАВЕЦЬ відповідає:

  • за якість виконання робіт;

  • за дотримання термінів робіт;

  • за дотримання принципів аудиту при виконанні робіт.

7.Особливі умови

    1. При виконанні вказаних у цьому Договорі аудиторських послуг ВИКОНАВЕЦЬ і ЗАМОВНИК отримують права і обов’язки, а також дотримуються спеціальних вимог, передбачених Законом України “Про аудиторську діяльність”.

    2. ВИКОНАВЕЦЬ і ЗАМОВНИК зобов’язані забезпечити конфіденційність в ході виконання зобов’язань по даному Договору. Це зобов’язання залишається в силі і після завершення дії Договору.

    3. Права та обов’язки сторін в цілому і частково по цьому Договору не можуть бути передані третій стороні без попередньої згоди замовника.

    4. ВИКОНАВЕЦЬ несе відповідальність перед ЗАМОВНИКОМ за порушення умов Договору у відповідності до Закону України “Про аудиторську діяльність”.

    5. Відповідальність за дотримання порядку ведення бухгалтерського обліку, визначеного законодавством України, своєчасне та повне надання фінансової звітності аудиторам лягає на керівника господарюючого суб’єкта (ЗАМОВНИКА).

    6. Керівник господарюючого суб’єкта (ЗАМОВНИКА) у відповідності з Законом України несе персональну відповідальність за повноту та достовірність бухгалтерських та інших документів, які надаються аудитору (аудиторській фірмі) для проведення аудиту. У випадку виявлення фактів недостовірності або неповноти бухгалтерських документів аудитор (аудиторська фірма) зобов'язані повідомити ЗАМОВНИКА не пізніше дня закінчення перевірки або надання інших послуг.

    7. За порушення термінів виконання робіт відповідно з цим Договором або заявки ЗАМОВНИКА, ВИКОНАВЕЦЬ сплачує йому недоїмку в розмірі 0,01% від вартості робіт.

    8. Всі доповнення і зміни до даного Договору дійсні у тому випадку, коли вони були здійснені в письмовій формі, підписані вповноваженими на це особами і завірені печаткою з обох сторін.

Соседние файлы в папке ДОДАТКИ