Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ.doc
Скачиваний:
140
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
96.26 Кб
Скачать

Висновки студента про проходження практики

“ Кожен має право на судовий захист ” ст. 6 Закону України “ Про судоустрій ” від 18 березня 2004 року.

Місцеві загальні суди розглядають кримінальні та цивільні справи, а також справи про адміністративні правопорушення.

Суд, здійснюючи правосуддя, на засадах верховенства права забезпечує захист гарантованих Конституцією України та законами прав і свобод людини і громадянина, прав і законних інтересів юридичних осіб, інтересів суспільства і держави. Правосуддя в Україні здійснюється на засадах рівності всіх учасників судового процесу перед законом і судом незалежно від статі, раси, кольору шкіри, мови, політичних, релігійних та інших переконань, національного чи соціального походження, майнового стану, роду і характеру занять, місця проживання та інших обставин.

Розгляд справ у судах відбувається відкрито, крім випадків, передбачених процесуальним законом. Учасники судового розгляду та інші особи, присутні на відкритому судовому засіданні, мають право робити письмові нотатки.

Судове рішення, яким закінчується розгляд справи у суді, ухвалюється іменем України. Судові рішення, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання усіма органами державної влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими особами, об'єднаннями громадян та іншими організаціями, громадянами та юридичними особами на всій території України.

Під час проходження практики спірних питань не виникало, все вирішувалося колективно та гуманно.

Отже, ми закінчили проходження виробничої практики, зробили необхідні висновки та внесли певні пропозиції щодо поліпшення діяльності суду.

Підпис "____________"

Правила ведення і оформлення щоденника

  1. Щоденник – основний документ студента під час проходження практики.

  1. Якщо студент проходить практику за межами міста, у якому знаходиться вуз, щоденник є також посвідченням про відрядження студента, що підтверджує фактичне перебування його у місці проходження практики.

  1. Під час практики студент повинен коротко записувати щоденне виконання календарного графіка проходження практики. Детальні записи слід вести у робочих зошитах, які є продовженням щоденника.

  1. Після закінчення практики щоденник разом із звітом переглядається керівниками практики, які складають відгуки і підписують його.

  1. Відповідно оформлений щоденник разом зі звітом студент здає на кафедру.

Примітка: Практика не зараховується, якщо щоденник не оформлений згідно даних вимог.

16