Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
метод1370 фин мен..doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
242.18 Кб
Скачать

2.6. Оформлення та захист контрольної роботи

Контрольна робота повинна бути написана чітким розбірливим почерком або набрана на комп'ютері. Обсяг контрольної роботи має бути в межах 20-25 стор. стандартного формату А4.

Контрольна робота повинна виконуватися українською або російською мовою, грамотно та охайно.

Оформлення контрольної роботи виконується з дотриманням стандартних вимог: текст пишеться з одного боку білого паперу формату А4; шрифт – 12 або 14; інтервал між рядками – 1,5. Кожна сторінка обмежується полями: зліва – не менше 30 мм, справа 10 мм, зверху – 15 мм, знизу – 20 мм. Нумерація сторінок проставляється починаючи зі змісту роботи. Титульний аркуш вважається першою сторінкою і не нумерується (зразок титульного аркуша контрольної роботи наведено нижче).

Наприкінці текстової частини роботи студент ставить свій підпис і дату написання роботи.

Бібліографічний список повинен містити перелік літератури та інших джерел інформації, що використалися при написанні роботи (5-10 найменувань), у такий послідовності: законодавчі матеріали, укази Президента України, постанови і декрети Уряду, статистичні збірники, інструктивні матеріали (у хронологічній послідовності), спеціальна економічна література та публікації в періодичних виданнях (в алфавітному порядку за прізвищами авторів, а в колективній монографії – за назвою роботи). Всі джерела інформації нумеруються послідовно.

Список рекомендованої літератури наведено нижче.

Виконану у повному обсязі та оформлену належним чином роботу студенти здають методисту факультету згідно із встановленим терміном, де вона реєструється та видається викладачу для перевірки. Захист перевірених контрольних робіт проводиться згідно з розкладом занять. Роботи, що не відповідають вимогам цих методичних вказівок, повертаються на доопрацювання. Студент, який отримав незадовільну оцінку за виконання контрольної роботи, не допускається до здачі заліку або іспиту з вказаної дисципліни.

3. Оцінювання виконання контрольної роботи

3.1. Умови заліків знань студентів з дисципліни

Зарахування знань студентів може бути у двох формах: за результатами навчання протягом курсу і проходження контрольних точок та шляхом спеціального проведення процедури заліку, іспиту.

Знання студента можуть бути зарахованими за таких умов:

– виконані з позитивним результатом усіх контрольних задач;

– студент дає достатньо повні відповіді на всі залікові запитання у відповідності з навчальною програмою курсу;

– виявлено вміння логічно застосовувати знання програмного матеріалу з дисципліни;

– виявлено вміння аналізувати, оцінювати та вирішувати конкретні практичні завдання та ситуації;

– визначена здатність робити грамотні та кваліфіковані висновки щодо практичних питань та ситуацій із застосуванням теоретичних знань курсу.

Знання студента не можуть бути зарахованими, якщо:

– не правильно виконані контрольні задачі;

– відповідь має суттєві помилки, у тому числі і у висновках;

– головний зміст проблем не розкрито (студент виявляє незнання матеріалів курсу);

– робота виконана не самостійно (діагностується під час захисту).