Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Navchalna_praktika_NTF.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
316.93 Кб
Скачать

6.Вимоги до структури та оформлення звіту про навчальну практику в нтф

Студенти складають звіт про навчальну практику в НТФ , в якому висвітлюють виконану роботу. Цей звіт повинен відобразити повну характеристику самостійної та комплексної роботи студента.

Звіт здається по кожній створеній компанії з урахуванням індивідуальних завдань, отриманих у кожному відділі НТФ.

Звіт з навчальної практики має бути виконаний українською мовою та оформлений з додержанням усіх технічних вимог до наукових робіт. Текст роботи має бути надрукований на принтері через півтора міжрядкового інтервалу до тридцяти рядків на сторінці на одному боці аркуша білого паперу формату А4, Шрифт Times New Roman, 14 пт. Можна також подати таблиці та ілюстрації. Документи складаються в порядку їх виконання по відділах.

Сторінки мають бути обмежені берегами: зліва 25 мм, справа 10 мм, зверху та знизу по 20 мм. Відстань між заголовком і текстом має бути в межах 15-20 мм.

Структура роботи:

Титульний аркуш (дод. А)

Календарний план (дод. В)

Зміст (дод. Г)

Вступ

Основна частина, яка складається з таких розділів:

Розділ 1. Комплексна практична робота по відділах

  1. Юридичний відділ

  2. Відділ кадрів

  3. Бухгалтерія

  4. Відділ страхових продуктів

  5. Планово-економічний відділ

  6. Комерційний відділ

Розділ 2. Індивідуальна робота студентів (окремо по кожному студенту) Висновки (загальний по звіту)

Список використаних джерел Щоденник (дод. Б) по кожному студенту

Титульний аркуш (дод. А) містить:

  • найменування вищого навчального закладу, де виконана робота;

  • назву підрозділу (НТФ);

  • назва імітаційної фірми;

  • період проходження практики;

  • приз віще та ініціали студентів групи та їх посади в імітаційній фірмі;

  • науковий ступінь, учене звання, прізвище, ім’я, по батькові керівника практики (директора НТФ);

  • загальна оцінка по звіту;

  • місто й рік захисту роботи.

Зміст (дод. Г) подають на початку звіту з практики. Він може займати 1-1,5 с. Зміст містить найменування та номери початкових сторінок усіх розділів і підрозділів роботи. Зміст роботи має відображати порядок роботи по відділах, її складність та логіку дослідження. Назви розділів і підрозділів повинні бути стислими та зрозумілими, літературно грамотними, тісно пов'язаними з назвою роботи, але не повторювати її.

Вступ. У вступі (2-3 с.) Дається обґрунтування й значення навчальної практики; формулюються мета та завдання дослідження.

Мета й завдання дослідження. Формулюють мету практики і перелік завдань, які відповідають порядку роботи у відділах НТФ. Не слід формулювати мету як „Дослідження...”, „Вивчення...”, оскільки ці слова зазначають засіб досягнення мети, а не саму мету.

Основна частина складається з практичної роботи по кожному відділу НТФ, яка ділиться на розділи та підрозділи, які характеризуються виконанням певних завдань у відділах НТФ. Колений розділ починають з нової сторінки. Підрозділи окремо не відділяють, оскільки вони містять лише практичні завдання.

Висновки (загальні до роботи) є завершальною частиною звіту з практики. Цей розділ містить стислий виклад робот у відділах, зроблених під час навчальної практики в НТФ. Ознайомлення з текстом висновків повинне сформувати уявлення про ступінь реалізації автором поставленої мети і завдань практики. Обсяг висновків 1,5—3 с.

Список використаних джерел. У списку літератури наводять усі використані офіційно-розпорядчі документи, літературні джерела вітчизняних і зарубіжних авторів. Посилання на публікації в тексті здійснюються наведенням у квадратних дужках номера джерела за списком літератури і конкретних сторінок.

Бібліографічний опис джерел складають відповідно до чинних стандартів з бібліотечної та видавничої справи. Рекомендовано використовувати 10-20 літературних джерел.

Не допускається у звіті переказ матеріалів, викладених у навчальних посібниках, інструкціях та лекціях. Звіт про виконану роботу практикант складає у відповідній послідовності за пунктами, що передбачені тематичним планом проходження навчальної практики. До звіту додається виконане індивідуальне завдання кожного студента по імітаційній фірмі, яке видається викладачами відділів, та копії документів про виконану роботу.

Студент подає звіт про навчальну практику не пізніше ніж через 5 днів після закінчення практики, для заочної форми до 10-ти днів до початку заліково-екзаменаційної сесії.

До звіту підшивається щоденник із зазначенням всіх отриманих оцінок по відділах НТФ.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]