Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Navchalna_praktika_NTF.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
316.93 Кб
Скачать

7.Підведення підсумків практики

Проходження навчальної практики студентом контролюється викладачами відділів НТФ, директором НТФ. Вони контролюють повноту й ступінь засвоєння студентами теоретичних і практичних навичок, тем індивідуальних завдань, консультують студентів з питань, які виникають, ознайомлення студентів з правилами внутрішнього розпорядку.

Студент веде щоденник, у якому проставляються оцінки за виконану роботу (дод. Б). Виконання кожного розділу практики завіряється підписом викладача відділу НТФ, та визначаються зауваження з приводу роботи студента в кожному відділі.

Після закінчення навчальної практики в НТФ директор НТФ виставляє в щоденник студента загальну кількість навчальної практики, яка характеризує рівень знань та навичок, отриманих студентом під час проходження навчальної практики в НТФ, сумлінність виконання програми навчальної практики. Оцінки виводяться виходячи з загальної кількості балів, отриманих студентом у період проходження практики по всіх відділах, та оформлення комплексного звіту й заліку.

Контроль рекомендується здійснювати по коленому відділу НТФ поданням та оцінюванням виконаних завдань і переглядом зібраних матеріалів.

Підсумки результатів навчальної практики студента оцінюються в процесі захисту ним звіту про навчальну практику в НТФ та заліку, що приймає комісія в складі викладачів НТФ.

По відділах НТФ студент може отримати таку кількість балів:

Відділ

Максимальна кількість балів

1. Юридичний відділ

5

2. Відділ кадрів

10

3. Відділ бухгалтерського обліку

10

4. ПЕВ

5

5. Відділ страхових продуктів

10

6. Комерційний відділ

6

7. Відділення банку

7

8. Відділ економічної безпеки

7

Іспит

40

Усього

100

Загальна оцінка з навчальної практики в НТФ проставляється в диференційованому вигляді („відмінно ”, „добре ”, „задовільно ”, „незадовільно ”) та за шкалою ЕСТБ.

Система оцінювання за ЕСТБ у вигляді балів має такий вигляд:

Кількість балів

Оцінка за ЕСТБ

Оцінка за чотирибальною шкалою

90 - 100

А

Відмінно

82-89

В

Добре

75-81

C

60 - 74

Задовільно

0-60

F.FX

Незадовільно


Загальна оцінка проходження навчальної практики в НТФ

Оцінка „відмінно ” виставляється за проходження навчальної практики по відділах та якісно складений звіт про навчальну практику в НТФ, повністю розкритий зміст проходження практики за всіма пунктами, що передбачені планом проходження навчальної практики в НТФ, виконані індивідуальні завдання, за наявності відмінної оцінки за звіт про навчальну практику в НТФ по створеній імітаційній фірмі, за наявності щоденника з помітками; при цьому студент дає чіткі й повні відповіді на запитання викладача під час захисту звіту про навчальну практику в НТФ.

Оцінка „добре ” ставиться за проходження навчальної практики по відділах та якісно складений звіт про навчальну практику в НТФ, чітко розкритий зміст кожного пункту, що передбачений тематичним планом, виконане індивідуальне завдання, за наявності позитивної оцінки звіту, за наявності щоденника з помітками, при цьому студент дає позитивні відповіді на запитання викладача під час захисту звіту про навчальну практику в НТФ.

Оцінка „задовільно ” проставляється за проходження навчальної практики по відділах та виконання завдань, передбачених тематичним планом навчальної практики в НТФ. У звіті про Проходження навчальної практики в НТФ поверхнево розкриті питання, передбачені тематичним планом, за окремими пунктами відсутні виконані комплексні завдання по імітаційній фірмі, звіт про проходження навчальної практики в НТФ оцінено на „задовільно ”; є щоденник з помітками викладачів відділів на оцінку „задовільно ”; відповіді на запитання викладача під час захисту звіту про навчальну практику в НТФ мають поверхневий характер.

Оцінка „незадовільно ” ставиться за проходження навчальної практики по відділах та невиконання програми навчальної практики в НТФ, частковий розгляд питань, передбачених тематичним планом; відсутні виконані комплексні завдання по імітаційній фірмі, незадовільні оцінки викладачів відділів НТФ, відповіді на запитання викладача під час захисту звіту про навчальну практику нечіткі і неповні.

Отримана студентом оцінка за навчальну практику в НТФ заноситься в залікову відомість та проставляється в заліковій книжці. Студент, який не виконав програми навчальної практики в НТФ і отримав незадовільну оцінку, направляється на навчальну практику повторно або відраховується з університету.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]