Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

Методологія пошуку знань 4 курс

.pdf
Скачиваний:
3
Добавлен:
27.02.2016
Размер:
601.07 Кб
Скачать

життя, що і стає їх „рабом", перетворюючи свої професійні схильності (чи задачі, чи спрямування, наприклад, у виробництві) на фактично у загальні функції свого організму. Тут слід також відмітити, що людина має прояв цілого кола схильностей при прояві вищенаведе-них обмінів. В першу чергу, слід відмітити, що людина перед тим, що визначене стало функцією, складає собі (як би "промовляє" собі докази у вигляді їх формувань на рівні слів у формі тверджень - „Я" - повинен" чи „Я" - мушу" чи на рівні похідного спрямування „Я" - схиляюсь" чи „Мені" - здається"). Тобто у схильностях людини має місце прояви, на наш погляд, для шляхів прискорення переходу на рейки визначених функцій.

Як висновок (відносно розглянутого матеріалу) - тут слід визначити, що будь-яке наведене висловлювання, а точніше його зміст, слід розглядати як основу для будь-яких складань аналізів, здатних до визначення передумов з отримання необхідних результатів у діяльності пошуку і представленні знань. Тобто, використання будь-яких висловлювань складає базу (іншими словами складає можливість) для досягнень у сфері поставлених головних цілей і задач нашої методології - отримання методів пошуку і представлення знань.

1. Скобло Ю.С. Пошук знань. Частина 1 / Cкобло Ю.С., Мазоренко Д.І., Тіщенко Л.М., Скобло Н.Ю./ . – Х.: Майдан, 2010. – 272 с.