Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PRAKTIKA_4_KURS.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
28.02.2016
Размер:
2.21 Mб
Скачать

1.7 Обов’язки компанії

Обов'язки :

1. Утворити Міжвідомчі комісії з обстеження технічного стану гідротехнічних споруд:

1.1. Київської ГЕС та ГАЕС;

1.2. Канівської ГЕС;

1.3. Кременчуцької ГЕС;

1.4. Дніпродзержинської ГЕС,;

1.5. Дніпровської ГЕС;

1.6. Каховської ГЕС;

1.7. Дністровської ГЕС-1;

1.8. Дністровської ГЕС-2;

1.9. Дністровської ГАЕС.

2. Департаменту з питань функціонування та реформування електроенергетичного сектора, вищезазначеним комісіям забезпечити:

2.1. Виконання Графіка обстеження гідротехнічних споруд та механічного обладнання гідроелектростанцій ПАТ «Укргідроенерго» у термін з 2 червня по 31 липня 2014 року.

2.2. Обстеження гідротехнічних споруд і обладнання гідроелектростанцій виконати у порядку та обсязі, визначеними нормативними документами ГКД 34.03.106-2003 «Безпека гідротехнічних споруд і гідромеханічного обладнання електростанцій. Положення про галузеву систему нагляду» та ГКД 34.21.342-2003 «Типова технічна програма обстеження гідротехнічних споруд та гідромеханічного обладнання електростанцій».

2.3. Надати для затвердження до Міненерговугілля акти обстежень гідротехнічних споруд і обладнання з висновками стосовно можливості подальшої і безпечної експлуатації, а також заходами підвищення надійності функціонування гідротехнічних споруд.

3. ПАТ «Укргідроенерго» (Сирота І.Г.) на час виконання обстежень забезпечити комісії транспортом, відповідною технічною документацією, а також створити умови для доступу членів комісій на гідротехнічні споруди та обладнання, що підлягають обстеженню згідно з укладеними угодами з організаціями-учасниками.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Улиду В.Ю.

Розділ 2

2.1 Пат «Укргідропроект»

Створене в 1927 році, ПАТ «Укргідропроект» за минулі роки перетворилося на найбільшу інжинірингову компанію в області гідроенергетичного і водогосподарського будівництва. За проектами наших фахівців побудовані каскади гідроелектростанцій на річках Дніпро і Дністер, обгрунтовано будівництво гідроакумулюючих електростанцій (ГАЕС) на річках Дністер, Південний Буг, а також Канівської ГАЕС на р. Дніпро.

      Сьогодні по нашим проектам триває будівництво найбільшої в Європі Дністровської ГАЕС та Ташлицької ГАЕС на р. Південний Буг. У 1995 р по нашим проектам розпочато реконструкцію ГЕС Дніпровського каскаду.

      Значна частина нашої діяльності пов'язана з виконанням проектних робіт та наданням інжинірингових послуг за межами України. За Останні 15 років було запроектовано 11 гідровузлів у В'єтнамі, БАГАТО З яких вже Успішно експлуатуються і будуються, А також Об'єктів в Мексиці, Венесуелі, Іраку та інших країнах.

      У 2000 році ПАТ «Укргідропроект» одним з перших в Україні сертифіковане за Європейською системою якості ISO 9001-1994, а в 2003 р по її Нової версії ISO 9001-2000, яка успішно впроваджена в нашому виробництві.

      ПАТ «Укргідропроект» є корпоративним членом Міжнародної Гідроенергетичної асоціації, а також членом Міжнародної ради з великих електричних систем.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]