Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ФК-09-1 / НМП Соц. економ. статист.2012 денна / Список рекомендованої літератури, додатки.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
04.03.2016
Размер:
360.96 Кб
Скачать

Волошина Наталія Анатоліївна Соціально-економічна статистика

Навчально-методичний посібник

Волошина Н.А.

В68

Соціально-економічна статистика: Навчально-методичний посібник для студентів денної форми навчання, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр” за галуззю знань - 0305 "Економіка та підприємництво" напряму підготовки - 6.030508 "Фінанси і кредит". Дніпропетровськ: Дніпропетровська державна фінансова академія, 2012. – 164 с.

Завдання навчально-методичного посібника полягає у наданні допомоги студентам денної форми навчання у вивченні дисципліни "Соціально-економічна статистика". Даний навчально-методичний посібник є доповненням до Курсу лекцій із дисципліни "Соціально-економічна статистика". Він включає тематичний план та програму курсу, рекомендації щодо методики і послідовності самостійного опанування навчального матеріалу із усіх тем дисципліни, тестові завдання для поточного тестового контролю (ПТК), методичні рекомендації до практичних і семінарських занять, приклади розв’язку типових задач, тематику для виконання індивідуальних науково-дослідних завдань. Наведений матеріал спрямовано на оволодіння студентами знаннями і отримання практичних навичок із проведення основних етапів статистичного дослідження, визначення статистичних показників та використання найбільш універсальних прийомів та методів статистичного аналізу соціально-економічних явищ і процесів, виконання усіх видів завдань поточного модульного контролю. У посібнику наведено список рекомендованої основної та додаткової літератури, посилання на електронні адреси Internet-ресурсів.

ББК 65.051

В68

Підп. до друку ________Формат 84х 1081/32 Папір друк.

Ум.друк.арк. Облік.-видав.арк. Тираж _____ Замовлення №______

_______________________________________________________________

РВВ ДДФА Дільниця оперативного друку. Св. Держкомітету інформ. політики, телебачення та радіомовлення сер. ДК 2126 від 17.03.2005 р.

164