Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
102
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
2.22 Mб
Скачать

Лекція 6 Мережеві архітектурні рішення

Для досягнення успіху Вам необхідно підтримувати контакт з Вашими працівниками, замовниками та діловими партнерами. Існують різноманітні способи ведення бізнесу: по телефону, за допомогою електронної пошти, миттєвого обміну повідомленнями або відео конференц-зв’язку. Незалежно від способу комунікації, Вам потрібна технологія, яка працюватиме спільно з бізнес-процесами, сприятиме розвитку та процвітанню Вашої компанії. Великі та малі компанії переходять до конвергентних мереж, що дозволяють об’єднати усі комунікації—засоби передачі даних, голосу та відео—в єдину мережу, яка використовує Інтернет-протокол (IP). Конвергентна мережа оптимізує спільну роботу працівників і дозволяє зберегти продуктивність незалежно від місцезнаходження. Необхідна інформація завжди доступна, це дає можливість краще обслуговувати клієнтів. Завдяки конвергентним мережам Ви збережете прихильність клієнтів, підвищите прибутки, та ефективніше управлятимете витратами. Cisco пропонує потужні рішення для створення конвергентних мереж, які надають можливість для трансформації Вашого бізнесу та забезпечують Ваших працівників засобами, необхідними для успішної роботи.

Переваги передачі голосу та даних однією мережею

Система уніфікованих комунікацій Cisco Unified Communications поєднує всі засоби передачі голосу та даних у конвергентну мережу, створюючи основу для оптимізації процесів Вашого бізнесу. Технологія дозволяє працювати у зручніший для Вас і Ваших клієнтів спосіб за допомогою дротових і бездротових телефонів, електронної пошти та факсу, відео конференц-зв’язку, та центру обробки дзвінків, об’єднаних в єдиній мережі. Cisco Smart Business Communications пропонує систему уніфікованих комунікацій для підприємств, подібних до Вашого. Розроблене спеціально для малого бізнесу, це рішення просте у впровадженні та використанні та водночас сприяє розвитку бізнесу. Підтримка партнерами Cisco, якісно доповнюють це рішення.

Контролюйте витрати

Перед бізнесом, що розвивається, завжди стоїть завдання - зробити максимально багато з мінімальними витратами. Завдяки системі уніфікованих комунікацій компанії Cisco Ви поєднаєте голосовий зв’язок, передачу даних та відеозв’язок. Набагато дешевше та простіше здійснювати управління однією мережею, ніж експлуатувати окремі мережі. Cisco Unified Communications дозволить Вам:

  • Заощаджувати на розмовах, адже є можливість використання мережі для розмов між Вашими офісами

  • Зменшити витрати на переміщення або зміну додаткових телефонних номерів

  • Зберігати час при підключенні нового об'єкту

Забезпечте кращу продуктивність

Сьогодні клієнти очікують цілодобового негайного реагування на свої запити та проблеми. Система уніфікованих комунікацій Cisco гарантує Вашим працівникам мобільність та гнучкість у наданні послуг у будь-який час та в будь-якому місці. Незалежно від того, де працюють Ваші співробітники - в офісі, вдома, у готелі чи в Інтернет-кафе, вони можуть встановити зв’язок з потрібними людьми та отримати інформацію, яка необхідна для вирішення проблем та відповіді на запити клієнтів. “Мобільні” працівники мають можливість:

  • Встановити безпечне з’єднання з мережею компанії будь-де за наявності підключення до Інтернету, щоб використовувати ті самі засоби та ресурси, що й в офісі

  • Відповісти на телефонний дзвінок зі своїх портативних комп'ютерів або мобільного телефону так само, нібито вони знаходяться в офісі

Соседние файлы в папке Знайшов_на_компі_в_501-2014-06-05