Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
факультет ттс-ннимб 2-3курс / курсач тго коробейникова.docx
Скачиваний:
110
Добавлен:
05.01.2018
Размер:
36.94 Кб
Скачать
  1. Аналіз технології перевантажувального процесу

Сталь в рулонах є циліндричний вантаж, що складається з листового

прокату, згорнутого в рулон і пов'язаного пакувальної стрічкою.

Рулони надходять в морські порти в основному без додаткової упаковки в вертикальному або горизонтальному положенні на відкритому рухомому складі.

Перевантаження стали в рулонах по технологічній схемі піввагон-кран-склад. З вагона рулони вивантажуються краном, обладнаним важільним захопленням на два або один рулон в залежності від ваги рулонів і вантажопідйомності крана.

Рулони складуються в вертикальному положенні в два ряди по висоті на прокладках, в радіусі дії крана.

Перевантаження рулонів стали за технологічною схемою піввагон-кран-трюм. З вагона рулони вивантажуються важільними захопленнями аналогічно попередньому варіанту.

В просвіті люка рулони вертикально завантажуються безпосередньо краном. При завантаженні рулонів в подпалубние простору в горизонтальному положенні один кран важільним захопленням вивантажує рулони в вертикальному положенні і встановлює їх на причалі. Після кантування автонавантажувачем, який ходом перекидає рулони на укладені по фронту автомобільні покришки, інший кран за допомогою спеціальної траверси подає рулони в просвіт люка, а звідти автонавантажувач з двухвілочним підхопленням відвозить в подпалубних простір і укладає рядами.

При перевантаженні рулонів сталі зі складу в трюм судна спосіб роботи і застосовувані засоби аналогічні наведеним в попередніх технологічних схемах.

  1. Завантаження судна та визначення меж концентрації технологічних ліній при його обробці.

Соседние файлы в папке факультет ттс-ннимб 2-3курс