Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Глазунов Ін м-ли Ор м-во ІІ 11-12 навч р.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
03.11.2018
Размер:
147.46 Кб
Скачать

Загальна (семестрова) рейтингова оцінка

Модуль 1

Модуль 2

Всього

Тема 3

КНР

Тема 7

КНР

0-100

20

30

0-20

0- 30

0-20 балів за виконання практичних завдань; 0-30 – за виконання теоретичних завдань контрольної роботи

Шкала оцінювання

Оцінка в балах

Оцінка за шкалою ЄСПК

Оцінка за національною шкалою

90-100

A

Зараховано

75-89

BC

60-74

DE

1-59

FX

Незараховано

За творче й сумлінне ставлення до навчання можуть нараховуватися додаткові, заохочувальні бали.

За несумлінне ставлення до навчання (несвоєчасне виконання завдань, пропуски занять тощо) можуть застосовуватися штрафні бали. Сума як штрафних, так і заохочувальних балів, не має перевищувати 10 балів. Загальна (семестрова) рейтингова оцінка з дисципліни формується як сума всіх рейтингових балів, а також заохочувальних та штрафних балів.

Критерії оцінювання знань та вмінь студентів

Оцінка – відмінно (А) виставляється студентам, які глибоко й міцно засвоїли програмний матеріал (90-100 %), вичерпно, послідовно, грамотно й логічно його викладають, у їх відповідях теорія й практика тісно пов'язані. При цьому студенти без утруднення дають відповідь при видозміненні завдання, творчо застосовують набуті знання, правильно обґрунтовують прийняті рішення, виявляють навички системного підходу до вирішення поставлених завдань, аргументовано й точно відповідають на запитання та критичні зауваження. Письмові роботи оформляють повністю до вимог державного стандарту.

Оцінка – добре (ВС) виставляється студентам, які твердо знають програмний матерiал значно вище середнього рівня (75-89 %), грамотно i по суті його викладають, не допускають істотних неточностей у вiдповiдях на запитання, виявляють аналітичні здібності при виконанні завдань, володіють необхідними навичками їх виконання, відповіді на запитання та критичні зауваження не завжди достатньо аргументовані, переконливі. Письмові роботи оформляють із незначними відхиленнями від вимог державного стандарту.

Оцінка – задовільно (DE) виставляється студентам, які викладають матеріал достатньо послідовно, однак виявляють знання тільки основного програмного матеріалу (60-74 %), допускають окремі неточності, не досить правильні формулювання при викладі програмного матерiалу, не показують вільне володіння матеріалом, дають малопереконливі відповіді на запитання та критичні зауваження. Письмові роботи оформляють із багатьма відхиленнями від вимог державного стандарту.

Оцінка – незадовільно з можливістю повторного складання (FX) виставляється студентам, які не знають значної частини програмного матерiалу (35-59 %), викладають його не послідовно, допускають істотні помилки, невпевнено, із великими утрудненнями виконують поставленні завдання. Письмові роботи оформляють із грубими порушеннями державного стандарту.

Оцінка – незадовільно з обов’язковим повторним курсом (F) виставляється студентам, які не знають більше двох третин програмного матерiалу (0–34 балів).

6