Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Инструкция розыска.docx
Скачиваний:
52
Добавлен:
13.11.2018
Размер:
131.72 Кб
Скачать
  • 17.1 Оголошення розшуку на території країн снд:

  • Міждержавний розшук оголошується у випадках, коли міри розшуку, розпочаті державою - ініціатором розшуку, не привели до встановлення або затримання розшукуваного і є підстави припускати, що розшукувана особа виїхала або мала намір виїхати в іншу держав-учасниць СНД, або є відомості про наявність родинних і інших зв'язків розшукуваного на території однієї або декількох країн Співдружності, але не пізніше трьох місяців після оголошення державного розшуку

  • Міждержавний розшук обвинувачених та підсудних, які переховуються від дізнання, слідства і суду, засуджених до позбавлення волі, які переховуються від виконання вироку суду після набрання ним законної сили, безвісно зниклих осіб, та особи невпізнаного трупа, оголошується постановою, яка виноситься органом внутрішніх справ, що здійснює розшук.

  • До постанови може додаватися додаткова інформація про розшукуваних осіб, що буде сприяти розшуку, у тому числі фотографії. При наявності технічної можливості додаткова інформація повинна надходити по ММПД в електронному виді, у форматі, установленому ПАЦ МВС Росії.

  • 17.1.1 Постанови про оголошення міждержавного розшуку й відомості про розшукуваних осіб (у тому числі про передбачувані держави перебування) ініціатором розшуку направляються в інформаційний центр центрального апарата органа внутрішніх справ (або інший уповноважений орган, що виконує дані функції відповідно до національного законодавства) держави-учасниць СНД, звідки надходять у ПАЦ МВС Росії.

  • Одночасно відомості про розшукуваних осіб ініціатором розшуку можуть направлятися відповідно до внутрішнього законодавства в національні органи прикордонного контролю.

  • 17.1.2 На безвісті зниклих осіб одночасно з постановою про оголошення міждержавного розшуку в ПАЦ МВС Росії направляється розпізнавальна карта для розміщення в обліку осіб, безвісно зниклих, невпізнаних трупів.