Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Мет. ТКД ДР 2011.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
15.12.2018
Размер:
2.03 Mб
Скачать

Висновки……………………………………………………………………… 101

Рекомендації……………………………………………………………….. 103

Список використаних джерел …………………………………….. 104

Анотація ……………………………………………………………………… 105

Додатки ……………………………………………………………………… 107

У перелік маловідомих слів, умовних позначень і скорочень у вигляді таблиці в алфавітному порядку наводяться ключові маловідомі слова, їх визначення та розшифрування умовних позначень і скорочень.

У вступі висвітлено актуальність теми, мету, завдання, об’єкт і предмет дослідження. Тут розкривається соціальне значення роздрібної торгівельної мережі, а також особливості створення розгалуженої мережі підприємств роздрібної торгівлі меблями в Україні, розвинутої системи торгового обслуговування на основі підвищення грошових прибутків стимулює збільшення виробництва меблів, що впливає на підвищення рівня життя міського і сільського населення.

У теоретичній частині (розділ 1) дипломної роботи доцільно здійснити аналіз стану й перспектив розвитку ринку меблів в Україні; навести товарознавчу характеристику меблевих виробів; а також фактори формування якості та асортименту меблів; чинній нормативній базі на меблеві вироби.

У дослідній частині (розділ 2) слід приділити увагу питанням: аналізу систем класифікації, кодування, маркування меблевих виробів; дослідженню асортименту та споживних властивостей м’яких меблів, що виготовляються ТзОВ „Каскад”; особливостям оцінювання якості та конкурентоспро-можності меблевих виробів на досліджуваному приватному підприємстві; маркетинговим дослідженням властивостей та якості меблевих виробів.

В аналітичній частині (розділ 3) роботи доцільно провести дослідження: стану та тенденцій розвитку торгівлі в Україні меблевими виробами; формам і методам роздрібного продажу; привести організаційно-економічну характеристику підприємству; проаналізувати організацію торгівлі меблями в фірмовому магазині “Меблі”, що знаходиться в с.м.т. Івано-Франково та відзначити шляхи покращення торгівлі м’якими меблями в роздрібному торгівельному підприємстві.

За одержаними результатами дипломної роботи доцільно побудувати короткі, лаконічні, тезисні висновки.

Рекомендації слід наводити на підставі одержаних результатів досліджень. Вони повинні мати конкретний, адресний характер і бути повністю підтверджені результатами виконаної роботи.

Список використаних джерел складають відповідно вимог ВАК України та рекомендацій наукового відділу ЛІЕТ.

В анотації дипломної роботи на 2 сторінках подати відомості двома мовами - українською та однією з іноземних мов про автора (ПІБ, групу, спеціальність, факультет інституту); тему дипломної роботи; ключові слова та короткий зміст роботи.

Тема роботи: «Товарознавча експертиза якості виноградних вин (за матеріалами Бродівського ст)»

ЗМІСТ

ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ І КЛЮЧОВИХ СЛІВ -- -- -- -

5

ВСТУП -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

7

РОЗДІЛ 1. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИНОГРАДНИХ ВИН-------------------------------------------------------------

9

1.1. Формування ринку виноградних вин в Україні -- -- -- -- -- -- -- --

9

1.2. Споживні властивості та фізіологічна дія на організм людини виноградних вин-----------------------------------------------------------------------

22

1.3. Особливості формування споживних властивостей і асортименту виноградних вин у різних країнах світу -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

27

1.4. Шляхи поліпшення споживних властивостей і розширення асортименту вин (за матеріалами періодичних видань) -- -- -- -- -- --

33

РОЗДІЛ 2. ОБ’ЄКТИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ -- -- -- -- -- --

36

2.1. Характеристика об’єктів і методів дослідження якості -- -- -- -- --

36

2.2. Організація проведення товарознавчої експертизи якості виноградних вин----------------------------------------------------------------------

40

2.3. Дефекти і хвороби вин, причини їх виникнення, міри запобігання --

54

2.4. Фальсифікація виноградних вин та методи її визначення -- -- -- --

61

РОЗДІЛ 3. ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ Й ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ ВИНОГРАДНИХ ВИН -- -- -- -- -- -- -- -

67

3.1. Законодавчо - правова основа виробнитцтва виноградних вин -- --

67

3.2. Дослідження асортименту виноградних вин у роздрібній торговій мережі Бродівського СТ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -

72

3.3. Експертна оцінка якості виноградних вин -- -- -- -- -- -- -- --- --

83

3.4. Характеристика умов транспортування та зберігання виноградних вин у системі Бродівського СТ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

88

3.5. Аналіз пропозицій виробників і посередників виноградних вин -- -

89

ВИСНОВКИ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- - - -

92

РЕКОМЕНДАЦІЇ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- - -

94

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -

95

АНОТАЦІЯ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -

98

ДОДАТКИ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -

100

У перелік умовних позначень і ключових слів у вигляді таблиці в алфавітному порядку наводяться ключові маловідомі слова, їх визначення та розшифрування умовних позначень і скорочень.

У вступній частині роботи висвітлено актуальність теми, мету, завдання, об’єкт і предмет дослідження. Тут розкриваються особливості дослідження асортименту та проведення товарознавчої експертизи якості виноградних вин, визначення факторів, які впливають на формування ринку виноградних вин і поліпшення їх споживних властивостей.

У першій частині дипломної роботи доцільно навести товарознавчу характеристику виноградних вин. За матеріалами огляду періодичних видань, Інтернет джерел проаналізувати сучасний стан і перспективи розвитку риноку виноградних вин в Україні. Доцільно також вивчити вплив факторів на формування споживних властивостей виноградних вин.

Друга частина дипломної роботи присвячена характеристиці об’єктів і методів дослідження якості виноградних вин. У цьому розділі доцільно також проаналізувати дефекти і хвороби вин, причини їх виникнення та міри запобігання, а також питання фальсифікації виноградних вин та методи її визначення.

В третій частині роботи слід проаналізувати асортимент та здійснити експертну оцінку якості виноградних вин. Слід приділити увагу питанням щодо вивчення умов транспортування та зберігання виноградних вин на конкретному підприємстві.

У кінці роботи за одержаними результатами доцільно сформулювати висновки. Вони повинні бути короткими, лаконічними, тезисними.

На підставі одержаних результатів досліджень слід наводити конкретні рекомендації . Вони повинні бути чіткими, конкретними і бути підтвердженими практичними результатами виконаної роботи.

Список використаних джерел включає всі літературні та Інтернет джерела. Вони оформляються відповідно вимог ВАК України та рекомендацій наукового відділу ЛІЕТ.

В анотації дипломної роботи на 2-3 сторінках друкованого тексту українською та іноземною мовою доцільно подати коротку інформацію про автора (ПІБ, групу, спеціальність, факультет інституту); тему дипломної роботи; ключові слова та короткий зміст роботи.

Тема роботи:

"Товарознавчо-експертні дослідження показників якості арахісу"

ЗМІСТ

ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ І КЛЮЧОВИХ СЛІВ -- -- -- -- -- -- 3

ВСТУП -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 5

РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ РИНКУ ГОРІХОПЛІДНИХ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 7

1.1. Моніторинг світового ринку горіхів -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 7

1.2. Сучасний стан та перспективи розвитку ринку горіхоплідних в Україні -- 17

РОЗДІЛ 2. ОБ'ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ -- -- -- -- -- -- -- -- - 27

2.1. Характеристика матеріалів, об’єктів дослідження -- -- -- -- -- -- -- -- -- 27

2.2. Товарознавча характеристика арахісу, як об'єкту експертизи -- -- -- -- -- 33

2.3. Асортиментна характеристика арахісу -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 49

2.4. Методи експертних досліджень якості арахісу -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 51

РОЗДІЛ 3. ВИДИ ЕКСПЕРТИЗ АРАХІСУ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 58

3.1. Санітарно-епідеміологічна експертиза показників якості арахісу -- -- -- - 58

3.2. Особливості фітосанітарної експертизи арахісу -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 66

3.3. Порядок здійснення екологічної експертизи арахісу -- -- -- -- -- -- -- -- 73

3.4. Визначення митної вартості та митне оформлення імпортних поставок арахісу-- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 82

ВИСНОВКИ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 89

РЕКОМЕНДАЦІЇ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 91

  1. СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 93

  2. АНОТАЦІЇ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- - 96

ДОДАТКИ -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 98

У перелік умовних позначень і ключових слів у вигляді таблиці в алфавітному порядку наводяться ключові маловідомі слова, їх визначення та розшифрування умовних позначень і скорочень

У вступі необхідно зазначити актуальність теми досліджень, її мету. Визначити завдання, які будуть розкриті в роботі.

В розділі 1 необхідно проаналізувати ринок горіхоплідних, до якого входить арахіс. Провести моніторинг світового та вітчизняного ринків, зазначити виробництво, охарактеризувати основних виробників, споживання, експорт та імпорт.

В розділі 2 навести товарознавчо-асортименту характеристику арахісу, в т.ч. харчову цінність, товарні та помологічні сорти.

Розкрити методики, що використовуються під час експертизи показників якості та безпечності арахісу (визначення вологості, кольору, запаху, сміттєвої та олійної домішки, зараженості шкідниками).

В розділі 3 охарактеризувати методи проведення різних видів експертиз арахісу, що здійснюються експертні організації. Розглянути показники якості арахісу, які досліджуються під час проведення санітарно-епідеміологічної, екологічної експертиз, особливості проведення та характеристику об'єктів фітосанітарної експертизи.

Висновки відображають зміст всіх розділів та підрозділів дипломної роботи. Вони повинні бути пронумерованими, лаконічними, стислими та змістовними.

Рекомендації слід подавати пронумерованими, адресними та конкретними.

Список використаних джерел оформлюється за встановленими правилами та складається у відповідності обраного способу:

- в алфавітному порядку

- в порядку посилань в тексті роботи.

Анотація містить стислий зміст проведеної роботи на двох мовах обсягом 2-3 аркуша.

Додатки містять об'ємний матеріал, який не доцільно включати в роботу, зокрема картки аналізів, протоколи досліджень, бланки документів, рекламний матеріал тощо.