Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРОЕКТ ОСВІТА БЕЗ КОРДОНІВ.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
25.04.2019
Размер:
2.29 Mб
Скачать

В ища Школа Іноземних Мов ім. Самуеля Богуміла Лінде в м. Познань Wyższa Szkoła Języków Obcych w Poznaniu – wsjo

Найбільший філологічним ВНЗ в Польщі. Видавництво Перспектива в опублікованій доповіді про розвиток вищої професійної Школи, назвала Вищу Школу Іноземних Мов в м. Познань найбільшим в даний час недержавним філологічним ВНЗ в Польщі. Сильна позиція WSJO також підтверджується результатами інших загальнонаціональних рейтингів ВНЗ. Більше 3500 бакалаврів та магістрів навчаються в WSJO. У ВНЗ також навчаються студенти із-за кордону, у тому числі з Німеччини, України, Франції, Туреччини і Кенії.

Викладачі WSJO є професіоналами. Вони вимогливі, але доброзичливі до студентів, розуміють їх потреби і погляди на світ. Цей заклад має потужний викладацький склад:

  • 300 наукових працівників, у тому числі понад 100 із званням професора або доктора;

  • 20 носіїв мови з наступних країн: Великобританії, США, Ірландії, Японії, Франції, Іспанії, Греції, Італії, Росії;

  • у WSJO зосереджені кращі професіонали - фахівці у галузі мов з Познаньського університету і фахівці практикуючих професій - журналісти, експерти в галузі туризму та економіки.

Офіційний Веб-сайт: www.wsjo.poznan.pl

Бакалаврат

Напрямок

Спеціалізація

Реєстраційний внесок

Вартість навчання (за рік)

Філологія

3 роки (6 семестрів)

105 €

6000 PLN (приб. 1630 €)

Англійська філологія

105 €

приб. 1630 €

Американська філологія

105 €

приб. 1630 €

Німецька філологія

105 €

приб. 1630 €

Іспанська філологія

105 €

приб. 1630 €

Японська філологія

105 €

приб. 1630 €

Китаєзнавство

105 €

приб. 1630 €

Прикладна лінгвістика

105 €

приб. 1630 €

Європеїстика

3 роки (6 семестрів)

105 €

4100 PLN (приб. 1110 €)

Фундації європейські

105 €

приб. 1110 €

Маркетинг територіальний

105 €

приб. 1110 €

Підприємництво європейське

105 €

приб. 1110 €

Управління проектами культури

105 €

приб. 1110 €

Магістратура 

Напрямок

Спеціалізація

Реєстраційний внесок

Вартість навчання (за рік)

стаціонарна форма

заочна форма

Англійська філологія

2 роки (4 семестри)

105 €

5130 PLN (приб. 1390 €)

4560 PLN (приб. 1240 €)

Німецька філологія

2 роки (4 семестри)

105 €

5130 PLN (приб. 1390 €)

4560 PLN (приб. 1240 €)

В роцлав (пол. Wrocław, лат. Wratislavia, нім.Breslau,) — місто в Польщі, історична столиця Сілезії. До 1945 року мало назву Бреслау. Одне з найбільших (четверте за чисельністю населення) і найстаріших міст Польщі, столиця Нижньосілезького воєводства. Населення — 633 тис. мешканців. Вроцлав є одним з найстаріших і найгарніших міст в Польщі. Багата і бурхлива історія вписана в його мурах. Місто має характерну “зовнішність”, якщо поглянути на нього з висоти пташиного польоту. На річці Одер, що блакитною стрічкою обвиває місто, налічують 100 мостів і 12 островів. На одному із цих мальовничих шматочків суходолу, острові Тумському, понад тисячоліття тому і був заснований Вроцлав.

Вроцлав - місто, в якому культура грає особливу роль. Тут діють опера, оперета і численні театри. У Вроцлаві працювали зі своїм експериментальним театром “Лабораторія” Єжи Гротовський та автор вроцлавського театру пантоміми Генрік Томашевський. Тут також організовуються великі культурні заходи, такі як: фестиваль акторської пісні і фестиваль “Вратіславія Кантанс”. Також Вроцлав відомий як місто вищих навчальних закладів і культурних установ, місто молоді та туристів, котрі прибувають сюди з різних куточків Європи та світу. Вартими уваги є також кам'яний будинок «Під Золотим Сонцем», у якому знаходиться Музей Медальєрного Мистецтва, Національний Музей «Рацлавицька Панорама».

Відстань до Києва – 1029 км. Відстань до Варшави – 342 км.

Офіційна Інтернет-сторінка м. Вроцлав: www.wroclaw.pl

ВНЗ – партнери:

  • Міжнародний Університет Транспорту та Логістики в м.Вроцлав.

М іжнародна Вища Школа Транспорту та Логістики в м. Вроцлав // Międzynarodowa Szkoła Wyższa Łogistyki i Transportu we Wrocławiu – MWSLiT

MWSLiT був утворений у 2001 році. Необхідність створення такого ВНЗ пояснюється насамперед тим, що в Польщі недостатня кількість вищих навчальних закладів, які готують до професії логістика/експедитор. Між тим, на ринку праці існує великий попит на фахівців в цих галузях. Створена Міжнародна Вища Школа Транспорту та Логістики є місцем для навчання менеджерів, що готуються до управління сучасними процесами логістики, які готові працювати в швидкозмінних умовах інтегрованої Європи. MWSLiT вбачає виконання своєї місії у відповідному виборі навчальних програм, наборі досвідчених викладачів і широкому співробітництві з іншими суб'єктами господарювання. Завдяки співпраці зі стратегічним партнером - Групою ESIDEC - ВНЗ пропонує програми навчання для придбання знань і навичок у галузі логістики, транспортних і експедиторських послуг на європейському рівні. Міжнародний характер контактів ВНЗ з кількома партнерами за профілем логістики, транспорту і судноплавства дозволяє MWSLiT реалізувати форму "відкрита освіта", організувавши лекції зарубіжних фахівців, а також додаткові лекції. Вони є елементами доповнення навчального процесу, що дозволяє студентам розширити свої знання та ідеї, щоб відповідати вимогам даної професії в реальному житті. Це стало можливим завдяки активній співпраці з Технічним університетом Вроцлава, Університетом Економіки, групою ESIDEC в Метці, співпраці з Дрезденським логістичним центром, Асоціацією автоперевізників Нижньої Сілезії, Польським національним об'єднанням працівників автомобільного транспорту, Польською асоціацією логістики та Торговою палатою Нижньої Сілезії, логістичною компанією GEFCO - Польща, Німецьким центром бізнес-освіти EuroConsulting. Отримання подвійного диплому: диплом Міжнародної Вищої Школи Транспорту та Логістики в м.Вроцлав і виданий ESIDEC в Метці (Франція). ВНЗ дає можливість отримання подвійного диплому: диплом Міжнародної Вищої Школи Транспорту та Логістики в м.Вроцлав і виданий ESIDEC в Метці (Франція)

Спорт в MWSLiT: футбол, баскетбол, волейбол, пейтбол.

Офіційний Веб-сайт: www.mwsl.eu

Бакалаврат

Напрямок

Спеціалізація

Реєстраційний внесок

Вартість навчання (за рік)

Логістика

3 роки (6 семестрів)

200 €

3 000 €

Логістичні системи - Логістика складу

200 €

3 000 €

Управління транспортом - Логістика і експедиція

200 €

3 000 €

Логістика

3,5 років (7 семестрів)

200 €

3 000 €

Інформаційні системи в ланцюжку доставок - логістик - інформатик

200 €

3 000 €

Автоматизація та обслуговування складських систем - складський інженер

200 €

3 000 €

Управління

3 роки (6 семестрів)

200 €

3 000 €

Управління безпекою на транспорті

200 €

3 000 €

Економіка простору

3,5 років (7 семестрів)

200 €

3 000 €

Магістратура

Напрямок

Спеціалізація

Реєстраційний внесок

Вартість навчання (за рік)

стаціонарна форма

заочна форма

Логістика

2 роки (4 семестри)

200 €

3 500 €

3 500 €

Щ ецин (відоме також під назвами - Щецін, Щетинь, Штеттін, пол. Szczecin, нім. Stettin) — розташоване в західній частині Польщі. Це 7 за величиною місто Польщі, столиця Західно-Поморського воєводства. Населення — 408 тис. осіб. Для мешканців та численних відвідувачів міста, очевидним є той факт, що з Щецина ближче до Берліна, Копенгагена або Стокгольма, ніж до Варшави. Річка Одра розділяє місто на дві частини: лівобережжя та правобережжя. Друга назва - Правобережжя - функціонує в місті як синонім області Домбе, що містить в собі усі старі та нові селища, розташовані на правому березі Регалиці (Східної Одри).

Вартими уваги у місті є: замок поморських князів (зараз тут знаходяться Театр опери та оперети та виставкові зали ), Національний музей, готична Ратуша (зараз – Історичний музей міста Щецина), костел Св. Петра и Павла, готичний собор Св. Яна. Вартим уваги у Щецині є фестиваль «Дні моря» зі спортивним заходами. Також відомим є бульвар Вали Хороброго. Тут можна орендувати човен для того, щоб вивчити визначні місця міста з моря.

Відстань до Києва – 1311 км. Відстань до Варшави – 563 км. Відстань до Берліна – 145 км.

Офіційна Інтернет-сторінка м. Щецин: www.szczecin.pl

ВНЗ – партнери:

  • Західнопоморська Школа Бізнесу в м.Щецин.