Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПР10.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
04.08.2019
Размер:
431.1 Кб
Скачать

NetCaptor 7.5.4

NetCaptor - броузер з досить традиційним інтерфейсом, що забезпечує тим не менш кілька вельми корисних можливостей.

По-перше, на відміну від Internet Exploer 6, програма підтримує багатовіконний інтерфейс. Це означає, що нові вікна броузера представляються закладками всередині головного батьківського вікна, що дозволяє розвантажити панель завдань і легко впорядкувати відкриті сторінки. До того ж, в процесі завантаження декількох сторінок ви можете наочно побачити їх поточний стан (завантажується, частково завантажена, повністю завантажена), не перемикаючись при цьому з активного вікна.

Крім того, програма дозволяє створювати так звані CaptorGroups - групи посилань, які будуть відкриватися і оновлюватися одночасно, тобто, зібравши в таку групу свої улюблені ресурси, ви можете одним клацанням почати завантаження всіх цікавлять вас Web-сайтів.

Ще одна цікава функція - вбудована в броузер захист від спливаючих рекламних вікон, які дуже докучають активним Web-мандрівникам. Причому список вузлів, які займаються подібною діяльністю, можна легко настроїти або поповнити.

Крім цього, всі функціональні можливості перекачевалі з Internet Exploer 6.

Дитячі броузери

Ці програми відносяться до особливої категорії продуктів, орієнтованої на самих маленьких користувачів Всесвітньої Мережі. Природно, про якісь додаткові можливості тут мова не йде, навпаки, функціональність таких програм скорочено до мінімуму: заборонений доступ до налаштувань, посилений контроль відвідуваних Web-вузлів, гранично спрощений інтерфейс.

Surf Monkey

SurfMonkey - один з самих футуристичних броузерів, бачених нами. Інтерфейс виглядає, як кабіна мультиплікаційного космічного корабля з яскравими великими кнопками і анімованими елементами. У принципі, броузер представляє собою повноцінний Internet-портал з доступом до корисних і, головне, ретельно відібраним посиланнях, пошуковій службі, чату і пошти.

У серфінгу по Internet дітям допомагає маленька мавпочка-пілот (можна завантажити з сайту Surf Monkey та інших персонажів), яка скаче по всьому екрану і дає корисні поради (на жаль, лише англійською мовою).

У Surf Monkey батьки повинні зареєструватися в ролі супервізора і завести облікові картки на всіх своїх чад, що забезпечить найбільш повний сервіс, аж до індивідуальної настройки браузера (закладок, адресної книги і т. д.). Контроль за вмістом Web-вузлів включається автоматично, причому можна через сайт розробників додатково блокувати інші сумнівні ресурси.

Kids Browser 3.1

Ще один дитячий броузер. Тут головна увага приділена тому, щоб діти не проводили занадто багато часу в "поневіряння" по Всесвітній Павутині. Ви можете встановити часовий інтервал, після закінчення якого суворий робот Netcop автоматично закриє програму. Причому повторна завантаження буде можлива тільки через заданий вами час.

Крім зазначених можливостей чимось іншим браузер не володіє.

GetNetWise

Дитячий броузер, який має:

1) набором навчальних програм

2) дозволяє контролювати час, проведений біля комп'ютера

3) блокує вміст контенту сторінки - якщо воно містить кримінальний, сексуальний, алкогольний хар-р, а також можливість додавання в чорний список інших тем.

4) дитячо-орієнтованим пошуком

5) засобами моніторингу за чадом

Зовні нагадує собою книгу, і необладающих яскравістю фарб, яким може похвалитися Surf Monkey.

8