Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка 3 курс.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
83.27 Кб
Скачать

3.7. Додатки

Додатки у курсовій роботі оформлюють як продовження роботи, розміщуючи їх у порядку посилань в основному тексті. Кожний додаток починають із нової сторінки, у правому верхньому кутку пишуть слово «Додаток» із відповідною літерою поруч. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Ґ, Є, І, Ї, Й, О, Ч. Кожний додаток повинен мати тематичний (змістовий) заголовок (див. Додатки В та Д).

3.8. Список використаної літератури та джерел

Відомості про джерела, включені до списку використаної літератури та джерел, наводять у відповідній послідовності (див. пункт 2 цих рекомендацій). Кількість джерел повинна становити не менше 30. Обов’язково використовувати нові публікації.

Приклади оформлення пунктів списку використаної літератури та джерел:

  1. Про внесення змін до Закону України “Про туризм”: Закон України, прийнятий Верховною Радою України 18 листопада 2003 р. №1282-ІУ // Урядовий курєр. – 2003. – № 24. – С. 15-19.

  2. Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2003 році: Послання Президента України до Верховної Ради України // Економіст. – К., 2004. – № 9 –10. – С. 3-6.

  3. Коваленко С. Критерії ефективності управлінської праці в умовах інституціональних трансформувань // Економіка України. – 2004. – № 7. – С.52-57.

  4. Филипповский Е. Е., Шмарова Л. В. Экономика и организация гостичничного хозяйства. – М.: Финансы и статистика, 2003. – 230 с.

  5. Экономика предприятия: Учебник / Под ред. А. Е. Карлика, М. Л. Шухгальтер. – М.: ИНФРА, 2003. – 340 с.

Більш детальний приклад оформлення списку літератури та джерел наведено в Додатку Д.

4. Подання курсової роботи на рецензію та її захист

Виконану студентом курсову роботу, оформлену за всіма вказаними вимогами та зброшуровану, реєструють на кафедрі на момент подання та передають на перевірку. Роботу повинен прорецензувати науковий керівник. Рецензію на курсову роботу оформлюють на спеціальному бланку.

У випадку незадовільної оцінки курсову роботу до захисту не допускають і повертають студенту на доопрацювання. Студент повинен усунути зазначені у рецензії недоліки та повернути роботу для повторного рецензування. При цьому він обов’язково додає попередню рецензію.

Якщо роботу допущено до захисту, студент повинен ознайомитись з рецензією та підготуватись до захисту.

Захист курсової роботи відбувається перед початком сесії. Захист приймає комісія в складі не менш трьох викладачів кафедри відповідно до графіку навчального процесу. На захисті роботи студент за 5 хвилин повинен коротко викласти мету, зміст і висновки з теми проведеного дослідження, потім – відповісти на запитання комісії.

5. Критерії оцінювання курсової роботи

Курсова робота сумарно оцінюється 100 балами за наступними видам:

1. Зміст курсової роботи – 40 балів;

2. Оформлення відповідно до вимог – 10 балів;

3. Виступ студента – 20 балів;

4. Відповіді на питання – 30 балів.

Пункти 1 та 2 оцінює науковий керівник заповнивши відповідну Рецензію (Додаток Е ), а пп. 3 та 4 комісія. У разі рекомендації наукового керівника щодо оцінювання курсової роботи студента на відмітки «відмінно», «дуже добре» та «добре» комісія, як виняток, після співбесіди зі студентом і у разі відповідності курсової роботи всім вимогам має право прийняти рішення щодо виставляння відповідної (рекомендованої науковим керівником) оцінки автоматично, додавши відповідну кількість балів по пунктам 3 та 4.

Якщо оцінка, виставлена керівником, не перевищує 27 балів робота до захисту не приймається і направляється на доопрацювання.

Максимальну кількість балів по видах студент може отримати за виконання наступних вимог: