Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
diplomna_robota.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
04.09.2019
Размер:
224.26 Кб
Скачать

3.5. Рекомендації щодо покращення умов праці на робочому місці

Розглянувши стан охорони праці та фактори впливу на нього, слід запланувати такі заходи щодо покращення стану охорони праці на підприємстві Березанської виправної колонії, а саме, на території планового економічного відділу.

  1. Замінити комп’ютер начальника планового економічного відділу на більш новий, оскільки дана модель є застарілою. Даний електронно-обчислюваний пристрій спричиняє багато шуму, цим самим викликаючи некомфортні відчуття та привертання уваги всього колективу. Крім того, даний пристрій потребує постійного ремонту. Інформація, що знаходиться на комп’ютері неодноразово була знищена в зв’язку з певними несправностями, чим було спричинення погіршення морального стану начальника відділу, а разом з тим і членів всього колективу.

  2. В ході проведення обчислення необхідної кількості ламп було встановлено те, що задля задоволення потреби колективу у штучному освітленні достатньо 3 ламп. В нашому випадку таких ламп є 5. Задля економії електроенергії потрібно ліквідувати 2 зайві лампи. Це позитивно вплине на ефективність господарської діяльності підприємств, а саме, на такий показник, як витрати підприємства.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]