Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
programa_virobnichoyi_praktiki-upravlinsky_obli...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
06.09.2019
Размер:
519.68 Кб
Скачать

Міністерство аграрної політики та продовольства україни вінницький національний аграрний університет

навчально-науковий інститут аграрної Економіки

факультет обліку та аудиту

Управлінський облік

Програма виробничої практики

для студентів 4 курсу Навчально-наукового інституту аграрної економіки напрямку підготовки 6.030509 спеціальності «Облік і аудит» денної форми навчання

Вінниця – 2011

Управлінський облік. Програма виробничої практики для студентів 4 курсу Навчально-наукового інституту аграрної економіки напрямку підготовки 6.030509 спеціальності «Облік і аудит» денної форми навчання / Лепетан І.М., Бурко К.В., Коваль О.В.- Вінниця: ВЦ ВНАУ, 2011. - 27 с.

Рецензенти:

Присяжнюк С.В. – кандидат економічних наук, доцент кафедри бухгалтерського обліку Вінницького торгово-економічного інституту Київського національного торгово-економічного університету;

Подолянчук О.А. – кандидат економічних наук, доцент кафедри аудиту та державного контролю Вінницького національного аграрного університету.

Затверджено на засіданні навчально - методичної комісії

Вінницького національного аграрного університету

(протокол № 5 від 28.12.2011 року)

Видавничий центр

Вінницького національного аграрного університету

21008, м. Вінниця, вул. Сонячна, 3

Зміст

Вступ

1

Бази практики

2

Організація і керівництво виробничою практикою

3

Мета і завдання виробничої практики з управлінського обліку

4

Зміст виробничої практики з управлінського обліку

5

Вимоги до оформлення звіту про виробничу практику та його захист

6

Список рекомендованої літератури

7

Перелік документів

8

Додатки

Вступ

Програма виробничої практики є основним навчально-методичним документом для студентів, керівників практики від навчального закладу та бази практики. Вона дає уяву про систему практичної підготовки зі спеціальності

Згідно галузевого стандарту вищої освіти виробнича практика з управлінського обліку виконується студентами спеціальності “Облік і аудит” денної форми навчання на четвертому курсі. Термін проходження виробничої практики з управлінського обліку – один тиждень.

Виробнича практика пов’язана з навчальними предметами. Цей зв’язок здійснюється через взаємодію системи знань і системи відповідних умінь. У процесі теоретичного навчання формується система теоретичних і практичних знань в галузі обраної спеціальності, яка дозволяє формувати професійні уміння в період виробничої практики. Усвідомлене застосування студентами теоретичних знань у виробничій діяльності є основою формування професійних умінь і навичок.

Цілісне ознайомлення з виробництвом в період практики впливає на більш усвідомлене і поглиблене вивчення навчальних предметів після її закінчення.

Виробнича практика – складна форма навчального процесу як в організаційному, так і в методичному плані, адже для її здійснення необхідно поєднати інтереси виробництва і навчального закладу, пристосувати процес навчання до практичних задач конкретного підприємства, установи, організації. Виробнича практика з управлінського обліку дозволяє поєднати в навчальному процесі теоретичне надбання з управлінського обліку та конкретну господарську практику, забезпечує активну пізнавальну роботу студента.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]